• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2023

12:30

ANĐELKA PROŠETALA SA OGROMNIM STOMAKOM, a pokazala i sina! Glumica ovako provodi trudničke dane

printscreen

Estrada

ANĐELKA PROŠETALA SA OGROMNIM STOMAKOM, a pokazala i sina! Glumica ovako provodi trudničke dane

Podeli vest

Trudna Anđelka svoje slobodno vreme provodi sa mezimcem, a u prvom planu je prikazala stomak koji je svaki dan sve veći.

Glumica Anđelka Prpić čeka drugo dete sa svojim partnerom Markom, a sreću zbog drugog stanja svakodnevno prikazuje na svojim društvenim mrežama. 

Anđelka je sada na profilu podelila snimak sa mezimcem, kojeg je dobila u braku sa Dariom Prpić. 

Foto: printscreen

Anđelka Prpić

Njih dvoje su zajedno provodili svoje slobodno vreme u jednom tržnom centru, a u prvom planu se video trudnički stomak glumice, koja je u sedmom mesecu. 

Foto: printscreen

Anđelka Prpić

Anđelki stomak raste svakog dana sve više, a da dobro podnosi trudnoću, govori i činjenica da ona bez problema trčkara i skakuće na pomenutom klipu, dok je sin prati sve vreme. 

Podsetimo, domaći mediji mesecima su brujali o trudnoći glumice Anđelke Prpić i njenom partneru, koji je inače drug još iz školskih dana Anđelkinog bivšeg muža Darija Prpića. Njen otac, Predrag Stević je za "Blic" nedavno ispričao da podržava ćerku i svaki njen odabir.

Foto: ATAIMAGES

Anđelka Prpić

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kazao je iskreno Anđelkin otac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija