• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

15.03.2023

18:43

ĐANI ZA 10 SEKUNDI UZEO 1200 EVRA! Pevaču pune ruke para!

Printscreen/instaghram

Estrada

ĐANI ZA 10 SEKUNDI UZEO 1200 EVRA! Pevaču pune ruke para!

Podeli vest

Popularni pevač Radiša Trajković Đani već duže vreme na estradi nosi titulu "kralj bakšiša", a sada je uzeo ogromnu lovu za samo 10 sekundi.

Đani je na društvenoj mreži Instagram podelio snimak na kom se vidi da su mu ruke pune para, do te mere da jedva drži mikrofon.

Radiša Trajković Đani je izvodio svoj veliki hit "Još te sanjam", a kada je zapevao refren počeli su da mu stavljaju u ruke novčanice od po 200 evra pa je tom prilikom zaradio 1200 evra za samo deset sekundi.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

"Kako mu ovo polazi za rukom?", "Svaka čast, kralju bakšiša", "Da mi je samo jedan njegov nastup" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, Folker Radiša Trajković Đani često nastupa na privatnim slavljima, a nedavno je na jednom veselju u Smederevu uzeo 70.000 evra bakšiša i dva sata marke Roleks.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija