• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S

21.03.2023

20:44

SRPKINJA KOJA DRMA KAZAHSTANOM! Fatalna plavuša iz Niša kupa se u milionima, a NJEN MUŽ je svakodnevno meta komentara na mrežama! (FOTO)

instagram/mmm_still_limited_edition

Estrada

SRPKINJA KOJA DRMA KAZAHSTANOM! Fatalna plavuša iz Niša kupa se u milionima, a NJEN MUŽ je svakodnevno meta komentara na mrežama! (FOTO)

Podeli vest

Milica Polskaja skrenula je pažnju na sebe još pre nekoliko godina, prvo svojim izgledom budući da je fatalna plavuša, a onda i udajom za bogatog Kazahtanca kome je rodila četvoro dece.

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, onda vam je sigurno u nekom trenutku "iskočila" atraktivna plavuša u skupocenoj garderobi. Zbog njenog prezimena, ali i izgleda, mnogi su mislili da je Ruskinja. Zapravo, Milica Polskaja je rođena u Boru, kasnije se preselila u Niš, a danas živi u Kazahstanu.

Milica Polskaja nekada je izgledala drugačije - takmičila se za Miss Niša, a danas pliva u luksuzu u Almatiju. Studirala je Pravni fakultet i bavila se manekenstvom.

Nekad je bila promoterka, a danas je jedna od najpoznatijih influenserki na Instagramu i Tik- toku.

Duga plava kosa, silikonske grudi, tanani struk i duge noge. Da, baš tako izgleda Milica, a ima četvoro dece. Ona je više puta istakla da je veliki ljubitelj estetskih korekcija i da voli velike grudi kao i pune usne.

Foto: instagram printscreen/mmm_still_limited_edition

Milica je u jednom svom videu na Jutjubu navela da joj je novac za ugradnju silikona u grudi obezbedio deka, a onda je pojasnila kako je do toga došlo.

- Zapravo, istina je da mi nije deka rekao da su mi grudi male, već mi je to rekla baka. Deka je sestri i meni ostavio određenu sumu novca u banci koju smo mogle da potrošimo kada napunimo 18 godina, a ja sam rešila da ih potrošim na operaciju. Tako je i nastala izjava: "Deka mi je kupio prve grudi - rekla je ona jednom prilikom.

Pored grudi, korigovala je nos i usne, ali kako kaže tu planira da se zaustavi.

- Ne želim da preterujem. Trenutno sam zadovoljna svojim "barbi" izgledom - rekla je Milica.

 

 

Na Instagramu je prati skoro 350.000 ljudi, a ako je suditi po objavama, Milica danas uživa u životu na visokoj nozi. Ne samo da deli trenutke iz privatnog života, nego se često hvali skupocenim poklonima, egzotičnim destinacijama, markiranom garderobom i raskošnim načinom života, zahvaljujući suprugu.

Milica svog izabranika vešto krije. Nikada nije objavila njegovo lice, već na svakoj fotografiji stavlja stikere kojima ga sakriva. Atraktivna plavuša udata je za misterioznog, prebogatog Kazahstanca, a u snimcima često priča o njihovom braku. Tako je jednom prilikom otkrila da su se upoznali u jednom klubu u Dubaiju, gde je svojevremeno živela i radila.

Foto: instagram printscreen/mmm_still_limited_edition

- On je na prvi sastanak došao sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama. Sve to je trajalo četiri sata. Poljubili smo se na trećem sastanku - ispričala je Milica i otkrila kako joj je on rekao da ga ju je sam Bog poslao njemu.

 

 

Mnogi pratioci joj izjavljuju ljubav, javljaju se i oni kojima treba pomoć, ali ima i zlobnih komentara, kakvi su oni da je prepuna silikona i da je sva "predimenzionirana".

Začudo, na jedan od njenih Jutjub snimaka javile su se uglavnom devojke i žene ponajviše iz Srbije, ali i regiona.

Prepune su reči hvale za njen izgled, ali joj dele i savete kako da izgleda još bolje, "lepša si bez ekstenzija", "kafena boje kose ističe tvoje oči" i slično.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20