• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.03.2023

10:22

NE POKUŠAVAJTE OD MENE DA NAPRAVITE BAHATU OSOBU! Žena političara pravila haos u Novom Sadu, svi optužili Daru Bubamaru!

E-Stock

Estrada

NE POKUŠAVAJTE OD MENE DA NAPRAVITE BAHATU OSOBU! Žena političara pravila haos u Novom Sadu, svi optužili Daru Bubamaru!

Podeli vest

Kao bomba juče je na društvenim mrežama odjeknula informacija i snimak da se Dara Bubamara nepropisno parkirala, a zatim bahato raspravljala sa radnicima "Parking sevisa", te im čak čupala i kablove s kamiona. Međutim, ispostavilo se da je reč o drugoj ženi, pa čak i o drugačijem automobilu koji je samo iste boje i marke kao pevačicin.

Dara se jutros oglasila, vidno uznemirena jer je, zbog činjenice da je reč o ženi sa sličnim automobilom, stavljena na stub srama, bez da su osobe koje snimaju ovakve situacije najpre proverile da li se radi o njoj:

Foto: E-Stock

Stalno joj kače loše etikete... Dara

Naime, nepoznata žena, za koju mediji tvrde da je supruga političara, parkirala je automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, te pokušala je radnike "Parking servisa" nasilno da spreči da joj odnesu nepropisno parkirano vozilo. Žena je čak čupala i kablove sa vozila "Parking servisa", a onda je objavljeno da je reč o Dari.

Pevačica se oglasila i zapitala zbog čega redovno pokušavaju mnogi da joj "prikače" etiketu bahate i drske:

- Muka mi je više od lažnih, nameštenih i izmišlejnih tekstova protiv mene! Sporni automobil (koji je bio podignut) je džip Mercedes GLE, a moj auto je AMG GTS! To što je beo i sa DON tablicama, ne znači da sam ja - napisala je ona, pa dodala:

- Ne pokušavajte više da od mene napravite drsku i bezobraznu osobu, kad svi znaju, a pogotovo moji Novosađani kakav sam čovek ja, kao i po čemu cenim sve ljude. Mene pauk i ne diže, ljudi me vole, a čak i da dobijem kaznu, ja svoje kazne uredno plaćam.

Foto: printscreen/Instagram

Dara se oglasila nakon skandala koji su joj "prikačili"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uvek uz vetar

pre 1 godinu

Iz kaljača u Mercedes. Džabe i Dari i pokondirenoj političarki , ostaju poreklom seljančice.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17