• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

24.03.2023

09:10

ISPLIVALI NOVI DETALJI VESNINOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Nakon ugrađena TRI bajpasa otkrivano kako se sada oseća!

Youtube printscreeen

Estrada

ISPLIVALI NOVI DETALJI VESNINOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Nakon ugrađena TRI bajpasa otkrivano kako se sada oseća!

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac stabilnog je zdravstvenog stanja, a oporavak nastavlja u svom domu, u Beogradu.

Prema saznanjima izvora bliskog folk divi, ona se oseća dobro i svakoga dana je sve bolje.

Foto: Novak Đurović

Vesna Zmijanac, pevačica

- Vesni su ugrađena tri bajpasa. Situacija nije bila nimalo naivna kao ni prognoze lekara, ali je ona još jednom dokazala da je jača od svega što može da je zadesi - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da se pevačica borila kao lav, te da je i drugim pacijentima na odeljenju kardiohirurgije podizala elan:

- Kada je primljena u bolnicu, situacija nije bila sjajna. Lekari su najpre pokušali da joj ugrade stent, ali u tome nisu uspeli. Nakon nedelju dana, ponovo su je operisali i tom prilikom ugradili čak tri bajpasa. Operacija je izvršena 9. marta, a nakon deset dana od poslednje intervencije, ona je otpuštena na kućno lečenje i u dobrom opštem stanju.

Vesna je i pre i nakon operativnog zahvata bila puna duha i pozitivne energije.

Foto: Privatna arhiva/Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac, pevačica

- Ona je tešila doktore umesto oni nju. Govorila im je: "Šta vam je, biće sve okej! Nećete me se tako lako otarasiti, imam još toliko toga da uradim u životu". S pacijentima je isto zbijala šale, pa kada je napuštala bolnicu, svi su bili i srećni i tužni u isti mah - otkrio je izvor.

Pevač Slavko Banjac prvi ju je čuo po napuštanju bolničke postelje i radosne vesti je podelio sa svima koji je vole.

- Vesna izbegava telefonske razgovore i poruke, ali se Banjcu javila jer se druže čitavog života. Znala je da brine i da se moli za njeno ozdravljenje, pa mu se javila kako bi se i sam uverio da je opet ona stara - ispričao je izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija