• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

26.03.2023

19:26

SKORO NIKADA JE NE VIĐAMO U JAVNOSTI! Ovako izgleda majka Cece Ražnatović, pevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju

e-stock

Estrada

SKORO NIKADA JE NE VIĐAMO U JAVNOSTI! Ovako izgleda majka Cece Ražnatović, pevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju

Podeli vest

O roditeljima Cece Ražnatović se malo toga zna jer oni ne žele medijski da se eksponiraju, pošto žive potpuno miran život. Pevačica je sada objavila sliku sa svojom majkom iz mlađih dana, na osnovu čega možemo videti od koga je ona nasledila lepotu.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uvek je isticala kako joj je kroz ceo život porodica bila najveća podrška.

Kako je svima poznato, uz pevačicu je i u najlepšim, ali i u najtežim trenucima bila njena sestra Lidija, koja sa Cecom živi zajedno u njenoj vili na Dedinju. 

Foto: printscreen

Ceca Ražnatović

Pored Lidije, uz Cecu su bili i njeni roditelji, Mira i Slobodan, koji su najčešće izmešteni iz fokusa javnosti, po sopstvenoj želji, zato je mnogima i nepoznato kako oni izgledaju. 

Pevačica je sada na svom Instagram profilu podelila staru sliku, na kojoj su ona, njena majka Mira, kao i Veljko iz perioda dok je još bio mali dečak. 

Foto: Instagram printscreen

Ceca sa majkom Mirom i Veljkom

Cecina majka Mira je bila seoska učiteljica, dok  Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku. Javnost je imala priliku da ih vidi poslednji put kada je bila svadba Veljka i Bogdane, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

 

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

Foto: blic.tv/printscreen

Ceca Ražnatović

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Hocete da kazete da je tako izgledala pre dvadeset godina? Koga briga na kraju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija