• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

15.04.2023

23:30

DOBILA OTKAZ NAKON VELIKOG SKANDALA! Saša Popović je sa ovom voditeljkom "Zvezda Granda" završio saradnju, evo šta je uradila!

printscreen

Estrada

DOBILA OTKAZ NAKON VELIKOG SKANDALA! Saša Popović je sa ovom voditeljkom "Zvezda Granda" završio saradnju, evo šta je uradila!

Podeli vest

Jedno od moglo bi se reći zaštitnih lica najpopularnijeg i najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima svakako je atraktivna Sanja Kužet, pa se retko ko i seća da se od početka emitovanja emisije promenilo nekoliko voditeljskih parova, a jedna od onih koja je na ne tako lep način napustila šou jeste voditeljka Zvezda Granda, Ljubinka Buba Dobrosavljev koja je isti vodila 2011. godine i nakon samo jedne sezone dobila otkaz.

Naime, posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, Saša Popović odlučio je da Bubu isključi iz takmičenja, a voditelju Vladi Stanojeviću ukazano je poverenje koje je i opravdao, te mu se direktor Granda zahvaljivao govoreći kako mu je on desna ruka.

Foto: Printscreen

Buba Dobrosavljev i Vlada Stanojević

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je "onoj glupači" dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću - ispričao je tada izvor blizak produkciji.

Buba je čula te glasine, ali se oko njih nije preterano puno potresla.

Foto: facebook printscreen/Ljubinka Buba Dobrosavljev

Buba Dobrosavljev

- Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno - rekla je voditeljka Zvezda Granda kada su krenule glasine o tome da će dobiti otkaz.

Nakon toga potpuno se povukla iz javnog života pa se malo toga o Bubi Dobrosavljev zna, a na osnovu onoga što objavljuje na Instagramu može se zaključiti da se posvetila umetnosti. Bavi se slikanjem, a poznato je i da je 2013. godine izdala knjigu "Čarobni prsti", kao i ilustrovanu novelu "Blizanački plamen".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ACA BULIĆ I MILENA KAČAVENDA SMISLILI PAKLENU OSVETU! Zvezdan bi dobio nervni slom kada bi ovo sproveli u delo!?
Rijaliti

ACA BULIĆ I MILENA KAČAVENDA SMISLILI PAKLENU OSVETU! Zvezdan bi dobio nervni slom kada bi ovo sproveli u delo!?

Zadrugarka Ana Ćurčić tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 6" do sada je prošla kroz skandalozne okršaje sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Njen prvi dečko i nesuđeni suprug Aca Bulić, kao i kuma Milena Kačavenda, javno su stali uz Anu, a Milena je priznala da je sa Acom čak osmislila plan da u slučaju ulaska u rijalitiji svečano uruči Ćurčićevoj "rolex".

15.04.2023

22:50

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17