• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.04.2023

11:17

CECINA SNAJKA STIGLA U BOLNICU! Bogdana se danas porađa, svi iščekuju rođenje Krstana

Printscreen/Instagram

Estrada

CECINA SNAJKA STIGLA U BOLNICU! Bogdana se danas porađa, svi iščekuju rođenje Krstana

Podeli vest

Bogdana Ražnatović primljena je u jednu privatnu bolnicu, gde će se danas poroditi carskim rezom.

Porodica Ražnatović s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će na svet doći mali Krstan. Svetlana Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija Ocokoljić i Bogdanina majka Danijela Rodić nasmejane su stigle na kliniku gde će sačekati da se Bogdana porodi.

Foto: Printscreen/Instagram

Bogdana Ražnatović

Ovaj značajan dan za porodicu Ražnatović, od odlaska Bogdane u bolnicu pa zaključno sa samom proslavom i dešavanjima između, moći ćete da pogledate u emisiji “Ceca i deca”, koja se emituje petkom u 22 h.

Inače, Veljko je nedavno otkrio da njihov prvi sin Željko takođe ne može da dočeka da dobije brata.

- On svakog dana pita: "Mama, jesi rodila Krstana?". Mi smo u Titelu, ona je već desetak dana ovde zato što joj je stomak, je l', veliki. Videćemo sve kad se bude rodio Krstan, ja verujem da će tu biti malo ljubomore i ovoga i onoga, ali Bože zdravlja, sve je to normalno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

I na danasnji dan ce nas opijati neznacajnim licnostima koje interesuju samo familiju. Ajde bre glavni uredniku reci nam koliko se zena porodilo juce i danas a da to nije bitna stvar?Zasto smatras da ova neznacajna zena donosi bebu plave krvi? Srozavas sve druge zene koje ce se poroditi pre i posle nje. Boli nas uvo na vaskrs. Pokvari mi praznik neznacajnim licnostima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija