• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2023

16:49

NIKADA NE SVRAĆAM U BEOGRAD, U TITELU MI JE SVE! Cecin sin se potpuno POVUKAO IZ GRADA: Ima farmu i posao, a sad pokreće i SOPSTVENI BIZNIS!

Informer.rs

Estrada

NIKADA NE SVRAĆAM U BEOGRAD, U TITELU MI JE SVE! Cecin sin se potpuno POVUKAO IZ GRADA: Ima farmu i posao, a sad pokreće i SOPSTVENI BIZNIS!

Podeli vest

U novoj epizodi dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" gledaoci će imati priliku da zavire u najnovija dešavanja u porodici Ražnatović, i to ovog petka u 20.15 časova na Blic TV.

Kamere su imale priliku da prate kako izgleda jedan trening Veljka Ražnatovića, koji se godinama već bavi profesionalno bavi boksom.

On važi za najboljeg srpskog boksera u kruzer kategoriji, a treninge ne propušta već je veoma posvećen njima.

Pre nekoliko godina Veljko se sa svojom porodicom odselio iz Beograda za Titel, gde žive mirnim porodičnim životom.

Foto: Foto: Informer.rs

Veljko Ražnatović

Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio svoj trening, ali u poslednje vreme Veljko trenira u Beogradu jer je tu Bogdana sa bebom.

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo - kaže Ražnatović.

Foto: Foto: Informer.rs

Veljko Ražnatović

Koliko je Veljko Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za decu. Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za decu biće pristupačan za sve, kao i da se odlučio za to jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta.

Foto: Foto: Informer.rs

Veljko Ražnatović

Podsetimo, Veljkova supruga Bogdana Ražnatović porodila se pre na drugi dan Vaskrsa i na svet donela sina kome su dali ime Krstan. A u 31. epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca show" kamere "Blic" TV-a pratile su šta se sve dešavalo na drugom porođaju Bogdane Ražnatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija