• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.06.2023

14:40

POHVALILA SE DIJAMANTSKIM PRSTENOM OD 26.000 DOLARA! Verila se Tamara Kalinić (FOTO)

ATA Images

Estrada

POHVALILA SE DIJAMANTSKIM PRSTENOM OD 26.000 DOLARA! Verila se Tamara Kalinić (FOTO)

Podeli vest

Influenserka Tamara Kalinić pohvalila se na društvenim mrežama da se verila sa svojim dugogodišnjim izabranikom, Italjanom Filipom Testom.

Jednu od najuspešnijih influenserki na ovim prostorima, Tamaru Kalinić, zaprosio je njen dugogodišnji partner Filipo Testa.

Tamara je, naime, odmah podelila radosne vesti na društvenoj mreži Instagram, a uz fotografiju nje i Filipa, blogerka je objavila i emotivnu poruku.

Foto: printscreen instagram

Tamara Kalinić, Filipo Testa

- Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta "DA", zauvek sa tobom - napisala je Tamara, a ubrzo su usledile čestitke: "Predivno", "Čestitamo", "Volimo vas dragi ljudi".

Foto: Instagram/printscreen

Tamara Kalinić, Filipo Testa

Filipo je Tamaru iznenadio romantičnim gestom u vidu mnoštvo upaljenih sveća i ruža, a Tamara se, između ostalog, pohvalila i skupocenim dijamantskim prstenom koji, kako prenose mediji, košta tričavih 26.000 dolara.

Foto: Instagram/printscreen

Objava Tamare Kalinić

Jača polovina Tamare Kalinić, poput nje, deo je modne industrije. Godinama su u vezi, stacionirani su u Milanu, a prethodno su živeli u Parizu.

Foto: Instagram/printscreen

Tamara Kalinić, Filipo Testa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija