• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. K.

04.06.2023

14:30

STANIJU IZBACILA GAZDARICA, A SAD JE POKAZALA NOVU KUĆU: "Ne mogu da se žalim" (VIDEO)

Privatna arhiva

Estrada

STANIJU IZBACILA GAZDARICA, A SAD JE POKAZALA NOVU KUĆU: "Ne mogu da se žalim" (VIDEO)

Podeli vest

Stanija Dobrojević je po povratku u Ameriku doživela šok kada je videla da je gazdarica prodala kuću u kojoj je starleta živela, a njene stvari završile su u magacinu!

Međutim, starleta nikada nije očajavala, pa se tako brzo snašla i ponovo skućila.

Foto: Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Stanija je objavila Instagram stori u kom je pokazala kako izgleda njena nova kuća u Americi koja se nalazi na samoj plaži! 

Dobrojevićeva nije krila oduševljenje, pa je u videu napisala: "Moja nova kuća za leto je na plaži! Ne mogu da se žalim!"

Inače, kada se vratila u Ameriku u shvatila da je ostala bez krova nad glavom, Stanija je napisala:

Foto: printscreen instagram

Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam, drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima. I onda shvatim da mi ništa i ne treba! Sve stvari ću u humanitarne svrhe. Možda samo ovu pink peglu zadržim - napisala je Stanija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija