• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2023

10:35

PRVA FOTKA ANE KORAĆ I MISTERIOZNOG MUŽA! Slavlje o kom svi pričaju!

Instagram/printscreen

Estrada

PRVA FOTKA ANE KORAĆ I MISTERIOZNOG MUŽA! Slavlje o kom svi pričaju!

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija, Ana Korać proslavila je 29. rođendan i tom prilikom napravila gala žurku o kojoj se danima priča. Lepa brineta je konačno rešila da pokaže svog muža.

Ani Korać je njen emotivni partner, kog krije od očiju javnosti, priredio iznenađenje za pamćenje, pa je u tajnosti angažovao pevačicu Jelenu Rozgu, da joj ulepša slavlje.

Atraktivna brineta je napravila žurku gde je sve pucalo od luksuza - od dekoracije prostora, hrane, pića, pa sve do stolova.

Dominirale su bela i zlatna boja, a escajg je posebno bio zanimljiv jer je sa pozlatom.

Foto: printscreen

 

Ona je na svom Instagram profilu delila fotografije i video snimke sa svojim prijateljima, a tu su se našle i porodične fotografije.

Ana je pozirala sa svojim izabraniko koji ju je zagrlio, a ona mu je lice prekrila srcima.

Foto: printscreen

 

Nakon njihove fotografije, ona je objavila na storiju i fotografiju sa njihovim sinom, a zatim i njhove ruke kako se drže.

Ono što je privuklo veliku pažnju njenih pratioca je nastpis koji se vidi u pozadini:

Foto: printscreen

 

-"Srećna porodica je raj pre raja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija