• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

07.06.2023

10:52

ĐOLE ĐOGANI U SUZAMA: To me je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! Slađa mu odgovorila: Prva ljubav i deca ne treba da se zapostave!

Estrada

ĐOLE ĐOGANI U SUZAMA: To me je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! Slađa mu odgovorila: Prva ljubav i deca ne treba da se zapostave!

Podeli vest

Denser Đole Đogani retko pokazuje emocije u javnosti, ali je gostujući u emisiji "Realna priča" prvi put otvorio dušu i isplakao se dok je pričao o prvom braku sa Slađanom Delibašić. S druge strane, denserka nije mogla da ćuti na navode bivšeg supruga, pa je otkrila da mu je mnoge stvari zamerila.

On je istakao da je verovao da će njegova ljubav sa Slađom Delibašić biti večna, pa je priznao da je maštao da ostari sa njom. 

- Verovao sam da ljubav između mene i Slađe nikada neće prestati. Čak smo i zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od pesme "Idemo na Mars". Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana, kada ostarim, sedeti s porodicom, imati svoje unuke i onda... Desio se raspad. To mi je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! Zabolelo me je što ostavljam ženu koju volim i što deca najviše stradaju. Meni je bilo logično da oni budu s mamom - rekao je Đogani.

Slađa Delibašić kaže da je gledala emisiju i da se rasplakala.

Foto: printscreen instagram

 

- Gledala sam emisiju i baš mi je bilo žao. Oči su mu bile pune suza. Šta da se radi? Život ide dalje. Ostale su nam uspomene, prva prava ljubav zaborava nema. Tu su i dvoje divne dece. Osetila sam neku setu dok je pričao. Uh, sad ću da se raplačem. On je odmah rekao da deca idu kod me jer je znao da ja potičem iz patrijarhalne porodice, da sam stroga, domaćica, jednostavno žena-zmaj.

Pevačica kaže da je on njena prva ljubav, ali da mu je zamerila mnoge stvari, a najviše joj smeta što nije više posvećen njihovim ćerkama.

- Ostao mi je u nekim stvarima nedorečen. Trebalo je konkretno da kaže šta je stvarno video u meni. On je moja prva ljubav od 18. godine i odmah sam mu rodila decu. Jeste da Đole ima i drugu porodicu i decu, ali nekako uvek očekujem da ipak prva ljubav i prva deca ne treba da se zapostave. Jako sam otvorena žena, umem i da oprostim, ali i da zaboravim neke stvari. Lepo je rekao da sam htela da idem dalje sama, a on da mi bude menadžer, ali je izostavio da sam ja bila i glavni koreograf u grupi.

Slađa kaže da nakon razvoda nikada nije bila Đoletu teret.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

 

- Bio je pun razumevanja jer kada imaš muškarca kao što je on, onda je ženi lako da bude posvećena majka. Mrtva ne bih odala našu prošlost i nešto što mi se desilo. Najviše prezirem prevare partnera, možeš da odeš da pričaš, a ne da cinkariš sebe ili svoju porodicu. Sve što desilo ostaje između četiri zida. I deca da su videla nešto, objasniš im, idemo dalje. Prava žena čuva tajne, a ne, ako nije uspelo, drvlje i kamenje. Moj najveći uspeh je što sam Đoletu dokazala ko sam. Da su mi pomogli samo Bog i majka s neba. Nikada mu nisam stala na grbaču, niti tražila alimentaciju. Rekla sam mu samo da mi pomogne kada budem u problemima. Tako je i bilo. Uvek je bio tu. Moja jedina moć je ta što sam decu izvela na pravi put.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija