• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

07.06.2023

18:22

POSLE OGROMNE PORODIČNE TRAGEDIJE ŽELEO JE DA SE UBIJE! Najpopularniji reper 90-ih doživeo je užas koji se ne želi nikome!

Instagram/printscreen

Estrada

POSLE OGROMNE PORODIČNE TRAGEDIJE ŽELEO JE DA SE UBIJE! Najpopularniji reper 90-ih doživeo je užas koji se ne želi nikome!

Podeli vest

Igor Todorović, poznatiji kao doktor Igi, pevač koji je devedesetih bio među najpopularnijim pevačima na estradi kaže da je u to vreme zarađivao i do 40.000 maraka po nastupu, pa se debelo obogatio.

On tvrdi da u jeku slave nije mogao da se odbrani od devojaka koje su ga jurile na svakom koraku, a prijatelje je svakodnevno čašćavao jer novac koji je zarađivao nije mogao da potroši.

- Koliko god drugi pričali i danas da su devedesete bile najlošije godine, meni su bile najlepše. Bili smo mladi, zarađivali smo mnogo, putovali smo, bili smo omiljeni svuda. Mislim naravno na celu ekipu estradnjaka, nas koji smo se u to vreme i proslavili. Stvarno smo bili velike zvezde. Sećam se da je 40, 50 devojaka stajalo ispred moje kuće da se fotografišemo, opsedale su me na svakom koraku. Euforija oko nas je bila velika. Imao sam i svoju jahtu, dva-tri automobila, vodio sam celu svoju ekipu na skijanja i letovanja. Po nastupu sam 40.000 maraka, to ti je kao sada po nastupu 20.000 evra a imao sam samo 25 godina. Zamislite da takav uspeh postignete, a sve samo svojim radom - priča pevač, pa dodaje da ipak danas skromno živi i nastupa povremeno:

Foto: Printscreen

- Nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatan posao s prijateljem. Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i skijanje. Ne mogu danas da živim lagodno od muzike pa zbog toga imam još neke posliće sa strane. Držim školu fudbala s jednim prijateljem, završio sam za to i diplomirao sam 2002. godine. Rekreativno igram fudbal i igram ga veoma dobro. Navikao sam na to da živim dva života i nikad mi se ne nagomilavaju obaveze jer znam dobro da se organizujem. Inače nisam neki trošadžija i rasipnik, umem da prištedim, pa za sve imam. Danas više para uzimaju oni koji se bave folk muzikom, ali ja ne nameravam da krenem ka tom fazonu. Dobro mi je ovako.

Kad sam izgubio porodicu hteo sam da se ubijem

Muzičar je doživeo nekoliko teških tragedija, a posle gubitka brata ostao je bez oba roditelja.

- Prvo sam izgubio brata, koji je preminuo kada je imao 31 godinu. Posle njega je umro tata, a potom i mama, koja nije mogla da podnese činjenicu da njenog sina više nema. Bila je u teškoj depresiji. Kada je mama umrla, prodao sam pištolj jer sam poželeo da se ubijem. Nisam video izlaz iz teške situacije. Odem na Topčidersko groblje, gde su svi sahranjeni i ispričam im sve što mi je na duši. Mnogo mi fale. Brat i ja smo bili različiti. On je bio fensi tip, voleo je skupe stvari, a nije imao para. Tu smo se razlikovali, mnogo mi je teško otkad sam ga izgubio - pričao je Igi u jednom intervjuu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59