• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.06.2023

21:30

POKLON VREDAN MILIONA! Novak Đoković priredio svojoj deci nezaboravno iskustvo! (VIDEO)

Tanjug

Estrada

POKLON VREDAN MILIONA! Novak Đoković priredio svojoj deci nezaboravno iskustvo! (VIDEO)

Podeli vest

Deca Novaka Đokovića dobila skupocen poklon

Sreći nije bilo kraja kada su Stefan i Tara konačno posetili tatu Novaka Đokovića, koji se trenutno nalazi u Francuskoj, i krči sebi put do prvog mesta na Rolan Garosu.

Novak je između treninga odvojio vreme za svoje naslednike i proveo je kvalitetno vreme sa njima, i čak ih je odveo na utakmicu Pari Sen Žermena, ali tu nije bio kraj iznenađenjima. Deca Novaka Đokovića imali su priliku da upoznaju fudbalske legende poput Mesija, Mbapea i Nejmara, a sa ovog nezaboravnog susreta poneli su i "suvenir".

Nejmar je poklonio Tari i Stefanu dresove njegovog tima dečje veličine, sa sve autogramima. Mališani su bili presrećni zbog ovako lepog, ali i vrednog, poklona, a Novak je bio oduševljen potezom napadača Pari Sen Žermena.

- Dok su odlazili u svlačionicu, Mbape i Mesi su se pozdravili sa mnom, bio je to prvi put da se sretnemo. Kratko, ali slatko. Nejmara smo takođe videli, potpisao se mojoj Tari na dres. Stefan voli Mesija. Tara ne prati sport, ali zna ko je Nejmar zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka, polu Srpkinja. Ima neka popularna pesma o Mesiju, njih dve plešu uz to. Rekla mi je "hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi". Popela mi se u krilo, zapitkivala gde je Nejmar i kada ćemo do njega, a onda se postidela – prepričao je Đoković ovaj neverovatan susret uz osmeh.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija