• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

08.06.2023

14:42

LEPA LUKIĆ OTKRILA PRAVU ISTINU! Ovo je razlog zašto joj kolege nisu došle na promociju!

Estrada

LEPA LUKIĆ OTKRILA PRAVU ISTINU! Ovo je razlog zašto joj kolege nisu došle na promociju!

Podeli vest

Lepa Lukić pre nekoliko dana je objavila album koji se dugo očekivao, pevačica je napravila promociju, ali veliki broj kolega se nije pojavio.

Pevačica je otkrila o čemu se radi, pa je istakla da ona lično nije zvala prijatelje i kolege na promociju, već kako kaže to je uradila muzička kuća za koju je izdala album.

Evo ja ću da vam objasnim o čemu se radi. Nikoga ja lično nisam pozvala od kolega. Promocija je bila upriličena i slobodno je bilo da dođe ko god je želeo ili bio u mogućnosti. Taj deo posla je bio do Jugotona. Oni su objavili na Instagramu pozivnicu i kolege su mogle ili nisu morale da dođu. Došao je ko je mogao.

Foto: E-Stok

 

Lepa Lukić kaže da joj se Nada Obrić javila da nije uspela da dođe, jer je slavila rođendan. 

- Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku, slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena. Bile su Beti Đorđević, Rada Manojlović i Milena Plavšić. I novinari su imali mogućnost da prisustvuju jer je poziv bio otvoren za sve. Ja se pravo da vam kažem ne razumem u društvene mreže, ali sve je bilo najavljeno na vreme. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija