• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

20.06.2023

14:47

VODITELJKA OTKRILA KAKO JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Ana Radulović : Smršala sam 12 kg jer ne jedem...

printscreen

Estrada

VODITELJKA OTKRILA KAKO JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Ana Radulović : Smršala sam 12 kg jer ne jedem...

Podeli vest

Ana Radulović kaže da svako jutro pojede ovsenu kašu sa voćem, za ručak meso ili ribu, a uveče ništa. Pored ishrane ona dnevno pije minimum dve litre vode što joj je ubrzalo metabolizam.

Ana Radulović smršala je čak 12 kilograma jer mesecima ne jede ništa posle 16 časova. Atraktivna voditeljka Pink TV otkrila nam je na koji način se otarasila viška kilograma, koji su joj zadavali glavobolju.

Bucka

Najviše kilograma sam imala u trudnoći. Bila sam prava bucka, pa sam prestala da se merim
Ana Radulović


- Najviše kilograma sam imala u trudnoći. Bila sam prava bucka, pa sam prestala da se merim. Ali uspela sam da smršam, jer sam se zainatila! Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode - započinje priču Ana i dodaje da su iza nje veoma teški dani.
- U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda, koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno. Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se.

Foto: prinstscreen

Ana Radulović smršala


Sada vodi zdrav način života, pa dan započinje svežim namirnicama.
- Svako jutro doručkujem ovsenu kašu sa sezonskim voćem. U toku dana popijem bar dve litre vode, što ranije nije bio slučaj. Dešavalo mi se da za ceo dan popijem samo čašu vode, što nije dobro. S vremena na vreme pijem i detoks sokove, kojima očistim organizam. I to mi je pomoglo da smršam.

Foto: printscreen

Ovako Ana izgleda posle dijete


Osim što je korigovala ishranu, Radulovićeva je počela i redovno da vežba.
- Pre mesec dana sam krenula u teretanu, gde vežbam sa ličnim trenerom. Kada imam vremena, treniram svaki dan, a kada imam puno posla, odem jednom ili dva puta nedeljno. Čim se vreme stabilizuje, počeću da trčim u prirodi kako bih se dodatno zategla.

Trik savet:

Bitno je da pijete mnogo vode i da se krećete, jer tako pokrećete metabolizam. Nikada nemojte da legnete u krevet punog stomaka.

DORUČAK: Ovsene pahuljice na vodi i voće
RUČAK: Pileće meso i sezonska salata
VEČERA: Voda

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija