• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

25.07.2023

07:29

"Tara ima svoje mišljenje", Rasta priznaje da se plaši za ćerku, a onda otkriva:"Film o meni je gotov"

ATA Images

Estrada

"Tara ima svoje mišljenje", Rasta priznaje da se plaši za ćerku, a onda otkriva:"Film o meni je gotov"

Podeli vest

Stefan Đurić Rasta jedan je od najpopularnijih muzičara današnjice i kaže da svoj rad testira na deci jer su oni najnepristrasniji kritičari. On je sada progovorio i o odnosu sa ćerkom Tarom, koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić, a o kojoj kaže da je talentovana za muziku.

Rasta, kao i većina njegovih kolega dosta nastupa, a sada tvrdi da među kolegama pevačima nema konkurenciju:

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Pa vidi, nema tu konkurencije u tom nekom smislu. Mi smo svi neki taj new wave i kod nas je onako sad više bitnije da što više mi nastupamo i da se taj pravac kao pravac širi i da opstane, tako da nema tu konkurencije.

Presrećan je što su tinejdžeri u velikoj meri njegova publika.

- Ja generalno volim ljude, volim decu i meni su deca glavni sud. Oni su nekako bez predrasuda. Uvek su mi deca test za nešto što radim, da to treba da bude komercijalno i da prođe. I zaista sam srećan zbog toga, jer oni su neko zbog koga punim i hale velike i radim te ogromne koncerte.

Njegova čerka Tara jedan je od njegovih najvećih kritičara.

- Mi smo njoj dali potpunu slobodu i ona prosto o svemu ima svoje mišljenja i to je nešto u stvari najbitnije, jer to je moja ideologija. Tako da ima ona svoju kritiku uvek, međutim ona zaista onako voli to što ja radim i ceni, tako da tu imam sreću.

Foto: ATA Images

 

 

Rasta priznaje da je ćerka talentovana za muziku.

- Pa iskreno jeste. Veoma. To me pomalo plaši. Mislim, šalim se. Ako to bude želela da radi ja ću biti tu najveća podrška. Ali zaista mislim da je ovaj posao kad su u pitanju žene zaista težak. Posebno je teže nego kad su muškarci u pitanju. I na tim nekim emotivnim planovima i na tim nekim prosto psiho-fizičkim planovima.

Na jesen nas očekuje izlazak filma o Rastinom životu.

- Film je konačno gotov. Iskreno sad da ti kažem dan premijere ne znam. Mislim da je sredina septembra. Kraj septembra će biti u bioskopima. Negde nakon toga planiramo i album.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija