• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

14.09.2023

17:25

Šok nakon 20 godina emitovanja! "Zvezde Granda" se menjaju iz korena, zbog novih pravila i žiri je zanemeo

marko djokovic/printscreen

Estrada

Šok nakon 20 godina emitovanja! "Zvezde Granda" se menjaju iz korena, zbog novih pravila i žiri je zanemeo

Podeli vest

Čelnik "Grand" produkcije Saša Popović otkrio je da će se nova sezona legendarnog talent šou-programa umnogome razlikovati od prethodnih.

Takmičenje "Zvezde Granda" započelo je još jednu takmičarsku, 17. po redu, sezonu, a na prvom snimanju i te kako je bila osetna euforija i uzbuđenje.

Žiri je ostao u istom sastavu, ali, došlo je i do nekih, neki bi rekli kardinalnih, promena.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Saša Popović je, neposredno pred još jedno snimanje, otkrio šta učesnici, ali i gledaoci kraj malih ekrana mogu da očekuju. 

- Ova sezona se razlikuje od svih jer imamo kandidate koji su izabrani, takmičare koji su mentori izabrali i takmičare izazivače. Prvi put za 20 godina imamo drugačija pravila. Svaki mentor će imati dva muška i dva ženska kandidata. Mnoge promene je možda teško objasniti, ali je lako ispratiti i shvatiti kada krenu emisije. Do promene je došlo jer smo godinama imali isti koncept, pa smo rešili da napravimo promenu. Izabrani kandidati su oni koji nikda nisu došli do finala i sada im dajemo priliku, a ostali su potpuno novi takmičari - otkrio je Popović za Kurir. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31