• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Telegraf

19.01.2024

11:09

Dalila Dragojević se vratila starom poslu! Otkriveno čime se bivša rijaliti učesnica bavi

ATAIMAGES

Estrada

Dalila Dragojević se vratila starom poslu! Otkriveno čime se bivša rijaliti učesnica bavi

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević nedavno je došla iz Amerike gde je provela 17 dana kod svog dečka, a po povratku u Srbiju vratila se mečevima na popularnoj platformi TikTok, od čega je odlično zarađivala.

Dalilu je jednom prilikom razotkrio jedan tik toker koji je otkrio da je ona na trećem mestu po zaradi na ovoj društvenoj mreži i da je na trećem mestu, što je nedeljna zarada od 10.000 evra. Ona je zbog toga pobesnela jer nije želela da se zna koliko ona zarađuje.  

Bivša supruga rijaliti pobednika Dejana Dragojevića, verovatno sada skuplja novac za život u Njujorku i više ne krije koliko je zaljubljena, te je istakla da je spremna da se preseli u Ameriku i započne zajednički život sa svojim izabranikom Markom, koji tamo živi i radi. Novog partnera upoznala je preko društvene mreže TikTok.

Foto: Printscreen tiktok

 

- Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Život u budućnosti vidim sa njim, da l' Njujork, da l' Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno - rekla je Dalila, pa otkrila čime ju je Marko osvojio:

Foto: Printscreen tiktok

 

- Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno, neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo... On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad - rekla je nedavno za Blic.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija