• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

27.01.2024

21:49

"Na obraz ne dam!" Snežana Đurišić otkrila detalje o tužbi nakon što je optužena da je uzimala mito

Informer

Estrada

"Na obraz ne dam!" Snežana Đurišić otkrila detalje o tužbi nakon što je optužena da je uzimala mito

Podeli vest

Pevačica narodne muzike i član muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Snežana Đurišić, pre nekoliko meseci našla se u centru skandala kada je optužena da je tražila novac od kandidata pomenutog televizijskog formata.

Snežana je danima bila tema svih domaćih medija, nakon optužbe pevača Dušana Vukadinovića i njegove porodice, da im je tražila novac za dalji prolazak u popularnom takmičenju.

Foto: Informer

 

Đurišićeva je ceo slučaj predala na sud kako bi odbranila čast, a sada je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila kako teče ceo proces:

- Moram reći da je tužba predata. Čekamo taj poziv. Imali smo informaciju da su falili neki podaci, ali advokat "Grand produkcije" radi na tome i čekamo. Ja sam onda rekla i sada ću ponoviti. Mi smo javne ličnosti, ali nismo meta za vređanje časti i dostojanstva. Tako sam vaspitana, na obraz ne dam. Nikada ni od koga ništa nisam tražila, uzela, ucenila, niti mi to treba. Sve što imam zaradila sam pošteno, svojim radom - rekla je pevačica, pa dodala da je priča o mitu besmislena, jer pobednika bira isključivo publika: 

Foto: Informer

 

- Kad sam čula to, nisam mogla da verujem. Rekla sam: "Molim, odakle to, šta uopšte to znači?". Da li je ikad iko u "Zvezdama Granda" mogao bilo šta da uradi na način da plati, podmiti ili prođe preko neke veze? Nema šanse. Zašto nema šanse? Zato što tu rade pošteni ljudi, a drugo, što je možda i relevantnije, publika ima poslednju reč. Možete vi da glasate za koga hoćete, ali ako to publika ne konzumira, nema od tog posla ništa - ispričala je Snežana u emisiji "Divan šou".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija