• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf/D.G.

24.05.2024

11:51

Toni Montano će počivati u rodnom mestu roditelja: Evo gde će muzičar biti sahranjen i kada

Printscreen You Tube/ Belgrade Beer Fest

Estrada

Toni Montano će počivati u rodnom mestu roditelja: Evo gde će muzičar biti sahranjen i kada

Podeli vest

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je pre dva dana u 62. godini, a pevač će biti sahranjen u selu iz kog vuče korene.

Muzičar kog se mnogi sećaju kao buntovnog pankera, a opet emotivnog romantika, preminuo je u stanu 22. maja sam i zaboravljen od svih

Njegovo telo se sada nalazi na Institutu za sudsku medcinu, gde će biti obavljena obdukcija. Kada bude utvrđen tačan uzrok smrti, biće sahranjen u rodnom mestu svojih roditelja, u Bojniku, kod Leskovca.

Foto: printscreen

 

- Treba da se utvrdi uzrok smrti, zato se čeka. Ne zna se još ništa - rekla je jedna komšinica.

Podsetimo, Tonija je pronašla sestra od strica Snežana Miljković nakon što joj neko vreme nije odgovarao na pozive. Ona mu je i na vratima ostavila poruku koju je zalepila na ulazna vrata stana.

- Toni, javi mi se. Nisi dostupan - piše na ceduljici.

Kako nije bilo odgovora, bila je prinuđena da pozove policiju koja je obila bravu i ušla u stan.

Foto: Foto: Printscreen You Tube/ Belgrade Beer Fest

 

Miljković je započeo karijeru kao pevač u pank rok bendu "Radost Evrope", koji je formiran 1979. godine. Kroz pomenuti bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član "Partibrejkersa" i Slobodana Loku Neškovića koji je kasnio bio član benda "Urbana gerila". Bend je imao probe i uglavnom nastupao u beogradskom Studentskom kulturnom centru, a uglavnom su izvodili pesme pank rok grupe Ramons, ali i svoje. Bend je prestao sa radom 1985. godine, a deo materijala našao se na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija