• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.06.2024

20:32

Ceca o borbi za zdravlje: Telo joj je slalo signale da nešto nije kako treba, a evo šta je pevačica uradila

Tanja Andric

Estrada

Ceca o borbi za zdravlje: Telo joj je slalo signale da nešto nije kako treba, a evo šta je pevačica uradila

Podeli vest

Popularna folkerka je u više navrata govorila o svojoj borbi za zdravlje.

Svetlana Ražnatović je neko ko otvoreno priča o svemu javno, te nikada nije krila ništa ni o svom zdravstvenom stanju.

Tako je jednom prilikom ispričala kako je zbog dizbalansa hormona, dobila par kilograma viška. Pevačica se tada žestoko borila kako bi povratila svoje zdravlje, a o borbi sa bolešću je govorila bez dlake na jeziku, kako bi što većem broju ljudi pomogla i ohrabrila ih.

Foto: Tanja Andric

 

- Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, nije ništa strašno. To je ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo tokom 2015. i 2016. godine. Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem. Savetujem svima da čim primete da im nešto sa zdravljem nije u redu ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Zaista više ne bih pričala na tu temu ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost - ispričala je Ceca svojevremeno za medije.

Foto: Tanja Andric

 

Pevačica je pored rednovnih terapija, morala skroz da promeni svoju ishranu, ali je počela i redovno da trenira. Ona sada izgleda nikad bolje, a sličan zdravstveni problem više nije imala.

Podsetimo, Ceca je jednom prilikom ispričala zbog čega je morala da obavi estetski zahvat. Naime, kako je pevačica rekla, zbog velikih grudi koje je imala, bol u kičmi je bio nesnosan, te je odlučila da ih koriguje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija