• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

09.06.2024

16:36

"Nije mi krivo što nisam bila sinoć" Marija Šerifović čestitala Šejli i finalistima, pa otkrila da li ostaje u žiriju

Tanja Andric, Instagram/shey.lamusic

Estrada

"Nije mi krivo što nisam bila sinoć" Marija Šerifović čestitala Šejli i finalistima, pa otkrila da li ostaje u žiriju

Podeli vest

Pevačica nije prisustvovala finalnoj večeri "Zvezda Granda" zbog poslovnih obaveza, ali ne žali zbog toga.

Marija Šerifović je već godinama unazad član žirija popularnog muzičkog takmičenja, a njeni kandidati napravili su sjajne karijere. Marija je, međutim, sinoć imala koncert u Švajcarskoj, pa je bila sprečena da podrži svoje kandidate u finalu "Zvezda Granda".

Šerifovićeva je na svom Instagram profilu pozvala sve svoje pratioce da glasaju za njene takmičare i poručila je da treba da pobedi najbolji. Dan posle finala, Marija kaže da joj nije žao što je propustila finalno veče.

Foto: E-stock

 

- Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao videćemo - rekla je Šerifovićeva za Blic.

Foto: Printscreen/Instagram/shey.lamusic

 

Titulu pobednika odnela je Šejla Zonić. Mlada pevačica je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja, nakon završene srednje muzičke škole, upisala je Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija