• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.- D.S.

12.06.2024

16:49

"Muškarce sam ostavljala zbog ljubomore": Maja Nikolić o partnerskim odnosima, pevačica otkrila što smatra najvećim problemom u vezi

Informer

Estrada

"Muškarce sam ostavljala zbog ljubomore": Maja Nikolić o partnerskim odnosima, pevačica otkrila što smatra najvećim problemom u vezi

Podeli vest

Maja Nikolić je uvek bila u dugim vezama, ali svaka se završila iz istog razloga.

Pevačica Maja Nikolić danas je došla na otvaranje jednog salona nameštaja u srpskoj prestonici, a kao i uvek, bila je više nego raspoložena za razgovor o bilo kojoj temi, pa i o privatnom životu.

Maja nam je na samom početku otkrila tajnu svoje linije na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke.

Foto: A.S.

 

- Meni je doručak od 7-11 na Adi, vozim rolere po 30-40 kilometara i zbog toga imam 44 kilograma, kao devojčica na početku karijere - rekla je ona, a na pitanje da li ima utisak da su 33 godine njene profesionalne pevačke karijere brzo proletele odgovorila je:

- Ne razmišljam o tome, to je bilo davno, festivali već odavno nisu aktuelni, to predivno vreme koje ja najviše volim nije aktuelno... Ja bih volela da se vrati to vreme sa pet pevača u bivšoj Jugoslaviji. Nekako osećam da će se do kraja sledeće godine kvalitet vratiti na velika vrata, jer mislim da je svima muka od hiperprodukcije, kiča, neukusa, šunda i raznih pevača koji su najmanje pevači.

Foto: A.S.

 

Nikolićeva je otkrila da kada je u pitanju domaća scena sluša stariju muziku, ali da uglavnom voli strane pesme i strane izvođače. 

- I dan-danas slušam Tošeta Proeskog, Maju Odžaklijevsku, Vlada Georgijeva, ali uglavnom slušam stranu muziku. Završila sam džez akademiju, tako da su mi u srcu džez, bluz, evergrin... Od pevačica Ejmi Vajnhaus, Adel... Ne znam koga bih izdvojila da mi se ne sviđa, jer čim mi se ne dopada pesma, ja zaboravim ime izvođača i to ne pratim. 

Pevačica je govorila o spotu za pesmu "Štikle na sto" koji je bio cenzurisan na popularnoj platformi Jutjub.

Foto: A.S.

 

- Cenzurisali su mi spot, jer je maneken u spotu imao kožnu jaknu, bio je nag ispod i imao je tetovažu sokola na grudima. Jutjub je na 15-20 mesta napisao "censored" (cenzurisano). Falilo mi je dakle pola spota, a konačno sam napravila megahit. Zbog "Štikli na sto" sam svuda po gradu, na svim mestima u Srbiji, ne postoj nijedno kulturno mesto gde nisam ja. Ali Zašto? Zbog Stoje. Ona mi je sestra po duši, godinama se družimo, ja se uvek savetujem sa njom i sve moje tužne stvari i nedoumice sa njom rešavam. Pričamo o svemu. I najtežim periodima je bila uz mene - rekla je ona i otkrila sa posebnu zahvalnost duguje modnom fotografu i reditelju Dejanu Milićeviću:

- Čast mi je da imam prijatelja kao što je Dejan, jer da nije njega, ta pesma bi ostala bez spota. 

Foto: A.S.

 

Maja je na pitanje koje se tiče njenog emotivnog partnera ostala tajanstvena, ali i nagovestila sa nikada nije "singl".

- To je klizavo pitanje, a ja sam inače žena koja nikada nije bila sama, volim duge veze. Sve veze su mi bile duge. Nikada se nisam udavala da bih se razvela, ali ako dođe do razlike u karakterima, onda moraš da se razvedeš - rekla je ona i dodala da ne misli sa je teško danas održati vezu:

Foto: A.S.

 

- Nije danas teško održati vezu, ako samo ako umeš da opraštaš i ako se pravi kompromis. I ako partner nije ljubomoran i obratno - kada žene nisu ljubomorne. To je stvar samopouzdanja. Suština braka je da voliš nečije mane.

Nikolićeva je rekla sa je upravo ljubomora bila problem sa kojim se celog života borila i zbog koje se razvela.

- Oba puta sam se razvela i rastavila od svih muškaraca zbog ljubomore koja prelazi u bolest. Nikada nisam uspela da nađem nekog ko nije ljubomoran, koliko god da je bio uspešan. Lepe žene nemaju mnogo sreće u ljubavi, jer muškarci žele od pevačice da naprave domaćicu, nažalost. Oni pravi muškarci, sa pravim manirima, koji su sigurni u sebe, takvi su u braku, a mene oženjeni muškarci ne zanimaju - rekla je ona, a na pitanje da li je i sama ljubomorna odgovorila je:

- Nisam ljubomorna. Nemam tu karakternu crtu, apsolutno. Ja sam toliko sigurna u sebe, znam da svaki moj muškarac blista uz mene. I da je prazadovoljan. Poslednji put mi je partner rekao: "Ti nekoga možeš da ubiješ samo od previše ljubavi i previše davanja". 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija