• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S. - D.S.

12.06.2024

17:49

Sofija Šašić otkrila šta joj roditelji najviše zameraju: Ovo ne mogu da joj prećute

A.S.

Estrada

Sofija Šašić otkrila šta joj roditelji najviše zameraju: Ovo ne mogu da joj prećute

Podeli vest

Sofija Šašić je otkrila da sa roditeljima ima sjajan odnos, ali da ipak postoje stvari koje joj redovno zameraju.

Sofija Šašić, modna dizajnerka i ćerka pevača Željka Šašića, danas je došla na otvaranje jednog beogradskog salona nameštaja.

Tom prilikom Sofija je govorila o privatnom životu, a između ostalog, pričala je o odnosu sa roditeljima.

Na samom početku, otkrila je da se i sama tokom života puno selila, te da obožava uređenje doma i odabir nameštaja.

- Ne znam porodicu koja se više selila od moje. Tako da, meni je sve ovo poznato, nije mi ništa strano, volim to. Najviše novca trošim na detalje za kuću - mirisne sveće, ukras za knjige, police... To baš volim - rekla je ona i otkrila sa njena majka ima skriveni talenat:

Foto: A.S.

 

- Mama mi pomaže oko uređivanja prostora. Ne mogu da kažem da je omašila profesiju, jer je u onome što radi najbolja, ali kada bi bila neki arhitetkta bila bi "van naših granica", sigurno.

Sofija kaže sa se inače trudi da što manje vremena provodi u Beogradu, a otkrila je i u kojoj bi državi živela, kada to ne bi bila Srbija:

Foto: A.S.

 

- Inače bih volela da što manje vremena provodim ovde, trudim se da izbegavam ovaj ludi grad. Ali, kada je neka druga zemlja u pitanju, možda bi to bila Nemačka. Porodica mi je tamo, rođena sam tamo, osećam se kao svoj na svome, tamo mi je sve opušteno, kao da sam stvarno kod kuće - rekla je ona, a na pitanje da li bi mogla sa živi na selu odgovorila je:

- Mogla bih. Sebe ne smatram gradskom devojkom. Kad negde otputujem uvek želim da budem u nekoj kući, van haosa, van centra. 

Sofiji je otac Željko čest saputnik, a kako kaže, ne remeti je ni u čemu i sjajno se slažu:

Foto: A.S.

 

- Željko me ni u čemu ne remeti, prespava pola dana, ja se viđam sa društvom, sa kim hoću, radim šta hoću, posle se nađemo kada se razbudi. Tada je već vreme za večeru, a onda idemo u provod ili nazad kući - otkrila je Šašićeva i priznala da ipak postoji jedna stvar koja joj smeta:

- Super se lažemo, zameram mu samo što puno spava. 

Sofija je otkrila u kojim situacijama troši puno novca.

Foto: A.S.

 

- Nisam ni bahata, ni trošadžija, volim da trošim na sebe onda kada sebi to mogu da priuštim i to je to - kazala je ona, a na pitanje da li gleda cene kada kupuje odgovorila je:

- Zavisi za šta. Ne mogu sa kažem da ne gledam, ali kada se na nešto nameračim, onda me ta cena ni ne interesuje. 

Šašićeva je otkrila i šta joj roditelji najviše zameraju.

Foto: A.S.

 

- Uglavnom kada je nešto vezano za kola, vezano za putovanja, vezano za vožnju, kazne... I onda budem samo u fazonu: "Daj bre mama više, ženo". Isto tako i tata.

Sofija je otkrila i zbog čega joj najčešće stižu kazne, te da nije u pitanju prekoračenje brzine kao što mnogi misle.

- Nije to do brze vožnje, već do parkinga koji, ne da neću da uplatim, nego zaboravim. Ne vodim računa o tome, gde smem gde ne smem da se parkiram, neodgovorna sam. Uglavnom je parking problem.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija