• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

21.07.2024

15:09

"Drhti mi celo telo!" Desingerica za Informer nakon hospitalizacije: "Srušio sam se pored auto-puta, bio sam modar!"

Pexels, Tanja Andrić

Estrada

"Drhti mi celo telo!" Desingerica za Informer nakon hospitalizacije: "Srušio sam se pored auto-puta, bio sam modar!"

Podeli vest

Dragomir Despić Desingerica je završio u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo, a kako reper kaže za Informer, i dalje se oporavlja.

Dragomir Despić Desingerica zabrinuo je fanove Instagram storijem u kojem se vidi da je završio u bolnici, na infuziji i na EKG-u.

Foto: Printscreen/Instagram/dragomirdespic_design

 

Mi smo pozvali repera kako bismo saznali šta se tačno dogodilo i na samom početku ga pitali kako se oseća.

Foto: Informer/Beta

 

- Onako, ne baš najbolje - rekao je on za Informer pa objasnio šta se dogodilo:

- Ne znam... Krenuo sam iz Crne Gore na nastup u Požarevac i na pola puta sam izašao i samo se srušio. Pao mi je pritisak, gornji mi je bio 80, prebledeo sam, oznojio sam se... Ne znam šta mi je bilo. Onda su me odvezli u bolnicu, pun gas i tako... Evo i sada drhtim ceo. Pritisak mi se samo bio srozao, bio sam modar ceo, bled... Bukvalno sam uz autoput pao. Bili smo u Lajkovcu u bolnici, jer smo tu prolazili i dovezli su me do kuće, pa sam otkazao taj nastup i današnji nastup. Sutra već moram da radim - kazao je Despić i zaključio:

Foto: Foto: Pexels, Tanja Andrić

 

- Telo mi je kolabirao od nespavanja, puta, nastupa... Nastupi su tenzični, puno se dajem. Kad sam "pravio gibanicu", to je bila dnevna žurka i tu se istrošiš, dok dođeš nazad, organizam ne može da izdrži sat vremena kardija, pun gas. Nisam ni odspavao, ni ništa, i eto. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija