• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Đorđević

25.07.2024

21:55

"Doniraću jajne ćelije i rodiću još dece!" Veliki intervju Seke Aleksić za Informer: "Veljko i ja smo..."

ATAIMAGES

Estrada

"Doniraću jajne ćelije i rodiću još dece!" Veliki intervju Seke Aleksić za Informer: "Veljko i ja smo..."

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić u velikom intervjuu za Informer prokomentarisala brojne aktuelnosti.

Doniraću jajne ćelije i rodiću još dece, otkriva Seka Aleksić! Folk zvezda je u intervjuu za Informer otvoreno govorila o svojim počecima, suprugu Veljku, kao i o sinovima Jakovu i Jovanu, koje je dobila veštačkom oplodnjom.

Da li se kajete što ste otvoreno pričali o vantelesnoj oplodnji?

- Ne, naravno! Vantelesna je i dalje tabu tema, jer ljudi nisu edukovani... Nadam se da sam svojim primerom podstakla mnoge žene da se odluče na to. Svakodnevno mi pišu i traže savete i srećna sam jer se toliko beba rodilo baš kod doktorke koja je pomogla i meni da dobijem svoja dva anđela.

Rekli ste da ćete donirati svoje jajne ćelije. Da li ste se predomislili?

- Kao neko ko je prošao kroz proces vantelesne oplodnje, nisam radila donaciju jer do sada nisam imala potrebu, ali posle toliko godina želim to da uradim i planiram, Bože zdravlja. Smatram da nema lepšeg čina od toga.

Foto: Miloš Rafailović

 

Koja je tajna vašeg braka i da li planirate još dece?

- Veljko i ja smo 16 godina u braku, imamo divan i zdrav odnos pun poštovanja, ništa ne može da utiče na nas. Uživamo s našim dečacima i planiramo još dece!

Izjavili ste da vam je omiljeno jelo pasulj, da li to znači da niste probirljivi kad je hrana u pitanju?

- Nisam, obožavam kuvana jela, pasulj naročito. Jedino zdravu hranu ne volim... Ono što bi trebalo da volim, ne volim!

Da li se kajete zbog nečega u karijeri?

- Iskreno, ne. Kad sam napravila neku glupost, znala sam kako to da rešim.

Foto: ATAimages

 

Da li je danas lakše postati poznat?

- Imala sam sreće da u pravo vreme postanem poznata, da imam dobre pesme i da odskočim veoma brzo. Danas ima mnogo pevača, ranije nije bilo tako... Ljudima je postalo normalno da javne ličnosti rade sve i svašta na nastupima, da su bahati...

Na koga konkretno mislite?

- Meni niko ne smeta. Danas svako može da bude javna ličnost i svako ima svoju publiku, ali mora da zna gde šta govori i kako se ponaša. Zadatak svih javnih ličnosti je da pazimo šta pričamo, treba da budemo svesni da nas slušaju mlađi naraštaji.

Kako komentarišete Desingericu?

- On je jedan ozbiljan šoumen, zeza se sa svima njima. Nisam rekla ništa negativno za njega, već za tu publiku, jer nije baš normalno da mu ližu stopalo! Ako imate taj fetiš, pokazujte ga na drugom mestu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija