• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.07.2024

15:41

Trinaest godina od Luisove tragične smrti! Njegova supruga smogla snage da govori o pokojnom pevaču: "Nedostaje u svim segmentima života!"

RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Estrada

Trinaest godina od Luisove tragične smrti! Njegova supruga smogla snage da govori o pokojnom pevaču: "Nedostaje u svim segmentima života!"

Podeli vest

Slađana je ogolila dušu i priznala da joj suprug mnogo nedostaje, ali da zna da je on prisutan uz sve njih.

Na današnji dan, pre tačno 13 godina, tragično je nastradao pevač Ljubiša Stojanović Luis. On je poginuo 59. godini u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Feketić. 

On je iza sebe ostavio šestoro dece: sinove Miodraga - Miću, Marka, Sergija i Andreja, i ćerke Maju i Elu Mitu i suprugu Silvanu Stojanović. 

Foto: Youtube printscreeen

 

Luisova porodica je danas na groblju održala pomen na legendarnog muzičara. Njegova supruga je tom prilikom za medije istakla da vreme leči sve rane, ali da joj suprug i dalje mnogo nedostaje. 

- Vreme svakako leči, jer kako vreme prolazi, ta rana se sve više zatvara, ostavljajući samo ožiljak koji večno traje, ali manje boli. Živimo i slavimo život i kroz sve nas Ljubiša i dalje živi, što je za mene više povod za slavlje nego za žalost - rekla je ona, pa dodala: 

Foto: Novak Đurović

 

- On nedostaje stalno. Nedostaje u svim mogućim segmentima života, i kad nam je najveselije, i kad nam je najteže. Ali mi znamo da je tu, osećamo ga kroz svako sećanje i anegdotu, znamo da je tu.

Slađana je zatim ispričala šta joj se desilo jutros nakon što je izašla iz kuće. 

- Jutros, kada smo izlazili iz kuće, prva osoba koju sam videla bio je čovek koji je ćelav i ima sedu bradu. Iako nije ličio na njega, prisustvo te simbolike brade i ćelave glave, koje su ga karakterisale, nateralo me je da pomislim da je on tu, opet se naježim jer znam da je tu - izjavila je pevačeva supruga. 

Foto: Youtube printscreeen

 

Govoreći o Luisu kao porodičnom čoveku, Silvana je istakla njegovu autentičnost i prilagodljivost različitim fazama očinstva.

- Bio je neobičan otac u svakom smislu. Bio je prirodan i spontan, uvek je bio otvoren da prihvati sve i da se najmanje meša. Da bi njegova deca pronašla svoj put jer je i on svoj put gradio - rekla je Silvana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21