• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.07.2024

14:59

"Imali smo dogovor": Stanislav obelodanio Mioninu i njegovu tajnu, ovo je trebalo da se desi u rijalitiju

Tanja Andric

Rijaliti

"Imali smo dogovor": Stanislav obelodanio Mioninu i njegovu tajnu, ovo je trebalo da se desi u rijalitiju

Podeli vest

Krofak je stao na stranu svoje bivše devojke i ispričao kakav su plan imali.

Miona Jovanović je u "Eliti" stupila u vezu sa Nenadom Aleksićem, iako je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, a dečko, Stanislav Krofak ju je čekao van. Nedugo nakon što su Miona i Ša javno priznali da su zajedno i sam Krofak je ušao u Belu kuću. 

Foto: ATA Images

 

Iako su svi mislili da će se Miona i Stanislav pomiriti nakon Krofakovog ulaska, do toga nije došlo. On je ubrzo uplovio u odnos sa Majom Marinković, koji nije dugo potrajao. 

Sada je Stanislav govorio o Jovanovićevoj i tom prilikom je istakao da nije došlo ni do kakve prevare u rijalitiju jer su njih dvoje imali dogovor. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Nije ona mene prevarila, mi smo imali dogovor. Prvo, za njen rođendan je bio dogovor da udjem ja unutra, ako uđem, sve je u redu. Ako ne uđem, znači da je raskid. Miona je nakon toga saznala za neke moje snimke iz izlaska, raskinula sa mnom i nastavila dalje - rekao je Krofak za "Hype".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!
Politika

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!

Šef poslničke grupe SNS Milenko Jovanov replicirao je danas, tokom prepodnevnog dela sednice Narodne skupštine, narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću koji je govorio o resursima, poljoprivredi, industriji... Poručio je da su na čelu protesta protiv litijuma likovi koji su govorili da je vlast posekla 40 odsto drveća u Srbiji, da su satanisti i da počinje borba protiv satanizma.

31.07.2024

15:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21