• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.08.2024

10:59

Život ovog pevača obeležila je strašna porodična tragedija! Sa 11 godina ostao je bez svega: "Da mi se to sada desi, mnogo bih teže podneo"

Shutterstock

Estrada

Život ovog pevača obeležila je strašna porodična tragedija! Sa 11 godina ostao je bez svega: "Da mi se to sada desi, mnogo bih teže podneo"

Podeli vest

Proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a njegova tužna životna priča ostavila je javnost u suzama.

Mladi pevač Milan Bukilić proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju, pa otkrio da je prošao kroz veoma težak životni period i to samo sa 11 godina. Njemu je najpre umro deda, zatim sestra, a potom je njegov otac izvršio samoubistvo. Ova porodična tragedija ostavila je veliki trag u njegovom životu.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina - skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe - ispričao je pevač jednom prlkikom za Blic.

Foto: Printscreeen

 

Ipak, kako je rekao sve što mu se dogodilo ostalo je u prošlosti, a život ide dalje.

- To je davno prošlo. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija. Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče - rekao je Bukilić i dodao da tada nije bio svestan šta mu se dogodilo jer je imao samo 11 godina i da ga je to spasilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija