• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.08.2024

23:14

"Za moj oproštaj neka se..." Pevač saopštio da se povlači sa estrade, a ovo mu je želja pred odlazak u penziju

Youtube printscreen/ Muharem Serbezovski Official page

Estrada

"Za moj oproštaj neka se..." Pevač saopštio da se povlači sa estrade, a ovo mu je želja pred odlazak u penziju

Podeli vest

Njegovu karijeru su obeležili mnogobrojni hitovi, a kako je rekao, smatra da je sada najbolje vreme da se povuče.

Pevač Muharem Serbezovski otkrio je da se povlači sa javne scene nakon nekoliko decenija duge karijere. 

Muharem ističe da ga glas i dalje dobro služi, ali da je vreme da ode u penziju. On je zatim i ispričao kako zamišlja da izgleda njegov oproštaj od estrade. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Mogu sada da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se skupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje - rekao je pevač.

Foto: ATAIMAGES

 

Muharem ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere i njima će odati poštovanje jednim posebnim gestom kada su u pitanju njegovi budući koncerti.

- Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi, to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate - zaključio je pevač za "Grand".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija