• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D.S.

18.08.2024

07:47

On drži prvo mesto po broju kumstava! Venčao je pola estrade, a nekima je i krstio decu!

Shutterstock/Pink

Estrada

On drži prvo mesto po broju kumstava! Venčao je pola estrade, a nekima je i krstio decu!

Podeli vest

Tokom karijere sprijateljio se i sarađivao sa velikim brojem muzičara, pa ne čudi što su mnogi izabrali baš njega da im bude kum.

Iz prijateljstava na estradi rodila su se i brojna kumstva, a malo ko zna da je muzičar Mirko Kodić venčao pola estrade.

Verovali ili ne, kumovao je čak devetnaest puta, a kako je i sam nekoliko puta rekao to je najveće bogatstvo koje ima.

Foto: ATAIMAGES

 

- Mirko, malo ko zna da vi imate devetnaest kumova. Jedan od kumova vam je i Mikica Gačić, koga ste venčali i krstili mu sina, a vaš venčani kum bio je Šaban Šaulić, je l’ tako?-  otkrila je jednom prilikom voditeljka Sanja Ćulibrk, što je muzičar potvrdio:

Foto: ATAIMAGES

 

- Tako je. Takođe sam venčao Kebu i njegovu suprugu Olju, zatim Acu Ilića i Bilju Jevtić, ma mnogo njih, da ne nabrajam - izjavio je Mirko i dodao da je ponosan na sva kumstva:

- Čovek je bogat onoliko koliko ima kumova i prijatelja, a ne koliko ima para - rekao je harmonikaš.

Foto: Printksrin / e-stock

 

Podsetimo, krajem prošle godine Mirku je iznenada preminuo sin Aleksandar, kojem je srce stalo u snu. U martu ove godine progovorio je o tragičnom gubitku.

- Pre četi meseca preminuo je moj sin Aleksandar koji je bio i biće ponos mog života. U harmonici pronalazim snagu i motivaciju za dalje. Kada imam neki koncert, intervju ili snimanje, onda zaboravim drugu stranu života, privatnu - rekao je Mirko tada kroz suze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju
Politika

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju

Poslednjih meseci u Srbiji se vodi strašna medijska kampanja protiv Evropske unije u kojoj Brisel pokušava da se prikaže kao zlo koje želi da uništi Srbiju i pretvori je u koloniju, kaže ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i navodi da najstrašniju kampanju vodi Dragan Šolak.

18.08.2024

09:51

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija