• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

17.08.2024

23:40

Ništa od pomirenja bivših kumova! Matora i Đedović ponovo zaratili pred kamerama, on je optužio da glumi žrtvu! (VIDEO)

Informer

Rijaliti

Ništa od pomirenja bivših kumova! Matora i Đedović ponovo zaratili pred kamerama, on je optužio da glumi žrtvu! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji prijatelji ponovo su ušli u sukob i napravili haos u studiju od samog starta emisije "Narod pita".

Jovana Tomić Matora, Milena Kačavenda i Marko Đedović večeras su gosti emisije "Narod pita", a iako su pre pozdravili pre nego što su se kamere upalile, do prvih nesuglasica došlo je vrlo brzo.

- Ne primećujem kod tebe neki žal što se to prijateljstvo završilo - rekao je voditelj Matoroj.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Jer se nije lepo završilo. Kad se tako nešto dešava, kako da budemo dobri. Što se tiče mog i Matorinog odnosa, prošlo put smo rekli sve što smo imali. Jasno je kao dan - dodao je Đedović.

- Milena, da li smatraš da se matora ogrešila o tebe - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Nismo se čule otkad smo izašle i smatram da je tako najbolje. Ne osećam tenziju, mislim da ćemo u nekom trenutku popričati. Svašta smo lepo prošle - rekla je Kačavenda.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Ne bi bilo prirodno da se čujemo jer me je povredila i šta da joj pišem? Mislim da bih imala da joj kažem neke stvari. Nismo krile, ali delila sam to s njom kad Marko i ja nismo bili dobri. Znam da mu to nije rekla. Ona će uvek ostati kao neko ko mi je mnogo pomogao - ubacila se Matora.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Ali tebe niko nije napustio, imam utisak da treba uvek da te žalimo zbog nečeg. Kao da je uletela u sindrom žrtve, to se promenilo kod ne. Ranije nije bila takva, već se svađala - rekao je Marko.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Ja ne mogu da budem žrtva, ne želim to. Gledala sam te kao nekog ko me neće izdati, a izdao si me svime. Napustio si me kao osobu - rekla je Jovana.

- Ti totalno vidiš drugačije, taj tvoj fazon te sve dublje vuče - kazao je Đedović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija