• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

04.09.2024

22:32

Prija stigla na koncert Nikosa Vertisa! Uska suknja i go stomak, pevačicu u ovakvom izdanju još nismo videli

ATA Images

Estrada

Prija stigla na koncert Nikosa Vertisa! Uska suknja i go stomak, pevačicu u ovakvom izdanju još nismo videli

Podeli vest

Večeras u Beogradu nastupa jedan od najpoznatijih grčkih pevača.

Na velikom koncertu grčke muzičke zvezde Nikosa Vertisa, koji se večeras održava na beogradskom Stadionu Tašmajdan, mnoge poznate ličnosti su stigle kako bi uživale u njegovim hitovima. Na Taš je stigla i pevačica Aleksandra Prijović, koja je svojim glamuroznim stajlingom privukla pažnju svih prisutnih.

Foto: ATAIMAGES

 

Aleksandra je za ovu priliku odabrala svetlucavi komplet koji je savršeno istakao njenu figuru. Suknja se pripoila uz njeno telo, dok je top otkrio ravan stomak. Izgled je upotpunila skupocenim nakitom, što je dodatno pojačalo njen glamurozan izgled.

Uz Aleksandru je bio i njen suprug Filip Živojinović, kao i njegov polubrat. Među poznatim ličnostima koje su prisustvovale koncertu bili su i glumica Mirka Vasiljević, fudbaler Vujadin Savić, pevačica Milica Pavlović, i mnogi drugi. Atmosfera na Tašmajdanu je užarena, a prisutni su oduševljeni nastupom Nikosa Vertisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija