• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.10.2024

11:38

NOVI MEDIJSKI TRANSFER! Dobro poznato TV lice stiže na Informer: "Prešao sam iz 'Radničkog' u 'Real Madrid'"

Zoran Sinko

Estrada

NOVI MEDIJSKI TRANSFER! Dobro poznato TV lice stiže na Informer: "Prešao sam iz 'Radničkog' u 'Real Madrid'"

Podeli vest

Sandro Marković je novo lice Informer televizije!

Jesenja programska šema Informer televizije započela je sa emitovanjem pre nekoliko nedelja, a u novoj šemi našla su se i dva termina za zabavu i druženje sa gledaocima. Pored emisije "Informer bar" koja se emituje utorkom, počinje i "Informer bar sa Sandrom" koja će se emitovati sredom od 22:30. 

Dobro poznato tv lice Sandro Prslook je novi voditelj Informera, i on će svake srede biti zadužen za dobru i veselu atmosferu, kako u studiju tako i u domovima naših gledalaca.

Foto: Zoran Sinko

 

Sandro je otkrio zašto je odlučio da sa nacionalne frekvencije pređe na kablovsku televiziju. 

Prešao sam iz Radničkog u Real Madrid. Mislim da je "Informer televizija" nova i drugačija i da je ovo novi  izazov za mene. Biće zabave, koju ljudi već 32 godine vole i prate. 

Voditelj preko tri decenije radi na televiziji, a evo šta je sve spremio za premijernu epizodu "Informer bara sa Sandrom", koji možete gledati od 16.10.  svake srede od 22:30 na Informer televiziji.

Foto: Zoran Sinko

 

Ovo mi je 33. sezona na televiziji. Gledaoci treba da očekuju dobar šou. Već za prvu emsiju imam 10 gostiju. Napravičemo dobar parti. Emisija će sredom nositi naziv “Informer bar sa Sandrom”. Sandro prvim gostima garantuje vrhunsku atmosferu i dobar provod na Informeru. U studio stižu pevač Nemanja Nikolić, reper Hele, pevači Crni i Ivana Šašić, Dalibor Čoda Golubović(imitator predsednika), pevač Čeda Marković, glumac Branislav Lečić, pevači Ivan Gavrilovič, Ivana Kostić, Jovana Milanov.  Za sjajnu svirku biće zadužen bend "Talasna dužina". 

Foto: Zoran Sinko

 

Nakon ogromnog tv iskustva, Sandro nam je otkrio da radi i na novom digitalnom projektu: 

U pitanju je podkast koji se zove "Alhemija", gde gosti otvaraju dušu i pričaju o sebi, svom životu i različitim iskustvima. Super mi to ide. 
Ne propustite premijeru "Informer bara sa Sandrom" u sredu 16.10. od 22:30h na Informer televiziji. 

Foto: Zoran Sinko

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 110, Iris GO pozicija 10, 'Supernova' i 'Supernova' (move n go) pozicija 10, m:SAT TV pozicija 10; Orion TV na poziciji 10 i Orion aplikacija na poziciji 10; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 18; Crna Gora - TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina - m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija - u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije 'Arena klaud' i "Klik TV" ili na portalu informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!
PRAVO U METU

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!

Sjedinjene Američke Države vode praktično rat u punom obimu sa Rusijom i žele Moskvi strateški poraz, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući reči američkog predsednika Džozefa Bajdena da su SAD spremne za pregovore sa Rusijom, Kinom i Severnom Korejom o smanjenju nuklearnog naoružanja bez preduslova.

14.10.2024

15:10

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!
BOMBA

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!

U petak, tokom svog boravka u glavnom gradu Turkmenistana, Ašhabadu, ruski predsednik Vladimir Putin izneo je stav da je Rusija otvorena za diskusije o novom globalnom poretku. Ovo je izjavio na međunarodnom forumu „Vezanost vremena i civilizacija – osnova mira i razvoja“, koji je održan povodom 300. godišnjice rođenja turkmenskog pesnika i mislioca Mahtumkulija Frazija.

14.10.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka