• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

23.10.2020

18:02

BIKOVIĆ POKREĆE NOVI BIZNIS! U kući na Dedinju stvaraće istoriju, A EVO KOLIKO GA JE KOŠTAO PROSTOR! Biće posla za skoro 600 ljudi...(PAPARACO)

Kultura

BIKOVIĆ POKREĆE NOVI BIZNIS! U kući na Dedinju stvaraće istoriju, A EVO KOLIKO GA JE KOŠTAO PROSTOR! Biće posla za skoro 600 ljudi...(PAPARACO)

Podeli vest

Mladi i perspektivni glumac Miloš Biković odlučio se na novi korak u svom životu...

U saradnji sa italijanskim partnerom pokreće novi biznis u Srbiji. A kako Informer saznaje reč je o producentnskoj kući koja će se baviti animiranim filmovima. 

- Tačno je, planiramo da postanemo lideri u svetu po proizvodnji kratkog animiranog filma. Ovo je lokacija, ali kad bude bilo nekih zanimljivijih detalja obavestiću vas - kratko je objasnio Biković.

Ideju o izgradnji studija u kome će se snimati kratki, animirani, veb i striming filmovi, podržala je Vlada Srbije, a naš glumac Miloš Biković možda je i najzaslužniji za brzu realizaciju ove ideje.

Kako saznajemo, cena ovog prostora na ekskluzivnoj lokaciji u Boegradu košta oko 2.500 evra, a ako je suditi po ovom detalju reč je o zaista ozbiljnom projektu.

Pogledajte kako izgleda prostor koji je iznajmio za potrebe ovog biznisa:

Kako je ranije izjavio, u planu je otvaranje još jedne producentske kuće u Novom Sadu.

Zajedno sa Bikovićem na ovom projektu radi i italijanski filmski producent Andrea Jervolino, koji će uložiti 8,5 miliona evra i zaposliti 580 ljudi u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17