• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline, Informer.rs

28.10.2020

14:42

SUPRUGA NIKOLE KOJA JE MLAĐA od glumca 12 godina! Znate je iz spota ZDRAVKA ČOLIĆA, prava je LEPOTICA! (FOTO)

Kultura

SUPRUGA NIKOLE KOJA JE MLAĐA od glumca 12 godina! Znate je iz spota ZDRAVKA ČOLIĆA, prava je LEPOTICA! (FOTO)

Podeli vest

Glumac sa Aleksandrom ima troje dece.

Glumac Nikola Kojo je 2007. godine oženio znatno mlađu manekenku Aleksandru Đurić koja je tada imala 28 godina, a sa kojom glumac danas ima tri ćerke. Aleksandre se mnogi sećaju po ulozi u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga". 

Foto: Printscreen You Tube/Zdravko Čolić

Aleksandra Kojo bila je jedna od naših najlepših manekenki. Međutim, kada se udala za Nikolu, prestala je da slika editorijale i šeta pistama širom Evrope, te se posvetila porodici. 

Aleksanda i Nikola su se zabavljali osam meseci u vezi pre nego što su se venčali u crkvi Svetog arhangela Gavrila, u blizini Partizanovog stadiona, u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja, da bi se zvanice potom preselile u restoran "Violeta kućo stara", čiji je Kojo suvlasnik, na svadbeni ručak. Od Nikolinih kolega venčanju su prisustvovali Vesna Trivalić i Dragan Petrović Pele.

Foto: Peđa Milosavljević

Par je 2008. godine dobio ćerku Anu kao najlepšu potvrdu svoje ljubavi. Potom su, 2013. godine, postali roditelji bliznakinja, a kako je glumac u više navrata pričao, porodični život mu sasvim odgovara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zozonbg

pre 3 godine

Pa, zar on nije napustio Srbiju. Lepo rece da ne želi da živi u ovakvoj Srbiji. I, to sam pročitao u vašim novinama. Nije od reči.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija