• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

06.04.2021

19:08

DRAGANA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O ULOZI UNE U IGRI SUDBINE! Evo šta je glumica rekla o DRUGOJ SEZONI popularne serije!

Kultura

DRAGANA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O ULOZI UNE U IGRI SUDBINE! Evo šta je glumica rekla o DRUGOJ SEZONI popularne serije!

Podeli vest

Ulogom Une, skromne i požrtvovane devojke, u seriji Igra sudbine, Dragana Mićalović je pobrala simpatije gledalaca. Kako kaže, zadovoljna je reakcijama ljudi.

- Dešava mi se često da mi devojčice na ulici prilaze da se upoznamo, ali kada se predstavim i kažem: "Zdravo, ja sam Gaga", vrlo čudno mi odgovore: "Ne, ti si Una". Srećna sam ako su prepoznale dobre strane Une i smatraju da bi bilo dobro usvojiti poneku - kaže Dragana.

Na pitanje koje je osobine pokupila od Une, Dragana odgovara:

Foto: printscreen instagram/hipokampelefentokamela

- Još učim od nje. Volela bih da imam više strpljenja, da naučim da izbrojim do deset, da posedujem tu njenu hrabrost.

Serija "Igra sudbine" dobiće drugu sezonu, koja će imati još 100 epizoda, a Dragani je, kako ističe, veliko zadovoljstvo što je deo ovog tima.

- Apsolutno se radujem. Što radu, što susretu sa divnim ljudima koji rade na tom projektu. Tu mislim na celu ekipu iza kamere i naravno celu glumačku ekipu. Verujem da Žarku dugujemo zahvalnost u velikoj meri. Priča koja se iznova i iznova menja ne drži samo jednu liniju priče svih ovih epizoda. Žarko nas je doveo do toga da i mi iz ekipe sa nestrpljenjem iščekujemo njegove epizode da vidimo šta je novo smislio - kaže ona, a onda je otkrila koje su joj to želje u narednom periodu na profesionalnom, a koje na privatnom planu.

Foto: printscreen instagram/hipokampelefentokamela

- Da se posvetim studijama. Na drugoj sam godini glume, Fakulteta savremenih umetnosti. Poslednjih meseci zbog rada na predstavi "Ana Karenjina", zbog snimanja, nisam bila redovna na predavanjima. Srećom, imam divne klasiće koji mi sa svih strana donose beleške, vežbe koje moram da odradim i nadoknadim - rekla je Dragana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija