• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2021

11:25

STANJE MU SE POGORŠALO... Kolega pružio podršku Lanetu Gutoviću: NE DAJ SE...

Kultura

STANJE MU SE POGORŠALO... Kolega pružio podršku Lanetu Gutoviću: NE DAJ SE...

Podeli vest

Proslavljeni srpski glumac Lane Gutović bori se za život na Vojnomedicinskoj akademiji, a u u ponedeljak posle podne naglo mu se pogoršalo stanje, pa je premešten na odeljenje intenzivne nege

Čuveni glumac je u petak hitno primljen u bolnicu zbog problema sa disanjem i lekari su odlučili da ga stave na kiseonik. Urađen mu je PCR test i rezultat je pokazao da nema koronu.

Povodom ove vesti oglasio se glumac Dragan Marinković Maca na Instagramu.

- Ne daj se… Noćas prebačen na intenzivnu... Stanje mu se pogoršalo…. Do pobede kolega - napisao je Maca. 

 

 

Podsetimo, sagovornik Informera rekao je da je Gutović je pre dva meseca preležao kovid-19, ali se nije potpuno oporavio:

- Imao je lakši oblik korone, ali se nije lepo zalečio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave. Vukao je prehladu već dva meseca, nije hteo kod lekara... Poslednjih godina živi kao samotnjak, pa nije mnogo ljudima govorio o zdravstvenim problemima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 2 godine

Žao mi je što je još jednom velikom glumcu ugrožen život. Jedino što ne mogu da shvatim da pametni ljudi koji su kroz razne uloge naučili mnogo o životu mogu da se ponašaju kao nezrela deca i da se ne vakcinišu. Ovde u Beogradu je moderno biti kontraproduktivan, odnosno glumatati opoziciju. Đilas propagira ne vakcinisanje, a požuri da se vakciniše, jer on je pametan prema njegovoj izjavi na TV. Lekari koji su naučili mnogo o medicini i vakcinama, sada ne žele da se vakcinišu, to je isto igra ja sam opozicija. Naš narod ima lepu izreku: "Naljuti se kmet na selo pa odseće sebi k...c". S poštovanjem

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17