• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. ŠAŠIĆ

12.10.2021

07:47

ZVEZDA FILMA "TOMA" OTKRILA SVOJU MLADALAČKU LJUBAV: Bila sam zaljubljena u Žiku Todorovića i zbog njega upisala glumu!

printscreen

Kultura

ZVEZDA FILMA "TOMA" OTKRILA SVOJU MLADALAČKU LJUBAV: Bila sam zaljubljena u Žiku Todorovića i zbog njega upisala glumu!

Podeli vest

Zvezda filma "Toma" Paulina Manov kaže da je u mladosti bila ludo zaljubljena u glumca Srđana Žiku Todorovića.

Glumica se prisetila svoje mladalačke ljubavi zbog koje je i odlučila da se bavi glumom.

Paulinu je Žikina energija toliko zaludela da mu je čak pisala i ljubavna pisma.

 


- Moja drugarica je bila veliki fan EKV-a. Mnogo je volela Milana Mladenovića, a ja sam volela Srđana Žiku Todorovića. On se meni jako dopadao. Izgledao je kao onaj pravi dečko: bio je bubnjar i glumac, plavušan, mangup. Nisam razmišljala o tome da mi budemo momak i devojka jer sam znala da je on gore, u nekim visinama. Znala sam da nismo ravnopravni, a meni je uvek bilo jako važno da budem ravnopravna sa onim sa kojim sam u vezi. Nisam želela da mi momak bude zvezda, a ja neka bubašvaba - kazala je Paulina u emisiji "Balkanskom ulicom".

Glumica je imala 17 godina kada je odlepila za Todorovićem, a on 27.

- On je mene očaravao veštinom sviranja bubnjeva, ali i ulogama koje je imao. Od dosade u školi, počela sam da mu pišem pisma. Ja sam njemu svakog dana pisala pisma i ubacivala mu u sanduče. Na kraju smo se upoznali i ja sam shvatila da bih volela da budem glumica.

 

 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Žika Todorović

Paulina je sledila svoj san, pa je uspela da upiše Fakultet dramskih umetnosti:

- Kada su me primili na Akademiju, ja sam mu kazala: "Žiko, upisala sam glumu." Odgovorio mi je: "Sigurno kod Vladimira Jevtovića", koji je bio njegov profesor. Mislio je da ga lažem. "Ne, ne. Ja sam upisala kod Milenka Maričića." Na kraju mi je rekao: "Super, kul, ajde ćao."

Ipak, mnogo godina kasnije Žiki i Paulini ukrstili su se putevi, pa su stali zajedno pred filmske kamere.

- Ono što jeste deo holivudske priče u svemu tome je činjenica da sam ja prvi film snimila baš sa Žikom Todorovićem u "Apsolutnih 100". I sad smo se opet videli na snimanju "Tome" - rekla je glumica.
 

Policija istražuje pirateriju filma "Toma"

Tokom vikenda na internetu se pojavio piratski snimak filma "Toma", koji je do sada u bioskopima pogledalo više od 500.000 ljudi. Film je masovno počeo da se deli među ljudima, pa su producenti ovog ostvarenja prijavili slučaj Odeljenju za visokotehnološki kriminal. Policija istražuje ko je ukrao film, jer je snimak visokog kvaliteta, kao i ko ga je pustio u javnost. Neovlašćena upotreba autorskih prava je krivično delo, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija