• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

11.12.2021

21:32

OVO JE PRAVO IME I PREZIME EVE RAS! Nikada ne biste pogodili kako se glumica zapravo zove!

Darko Cvetanović

Kultura

OVO JE PRAVO IME I PREZIME EVE RAS! Nikada ne biste pogodili kako se glumica zapravo zove!

Podeli vest

Proslavljena glumica Eva Ras dugi niz godina je u javnosti, a malo ko zna kako glasi njeno puno ime i prezime.

Eva je ovaj detalj otkrila u jednom intervjuu, kada je govorila o svom detinjstvu.

Foto: Printscreen You Tube/eduTV

Eva Ras

Ja sam kao Salvador Dali, sećam se i vremena kad sam bila fetus. U majčinoj utrobi sam imala sestru bliznakinju, koja se rodila mrtva. Kada sam progovorila sa godinu i nešto, tražila sam svoju sestru i imenovala sam je imenom Temura – ispričala je Eva jednom prilikom.

Zamislite one nepismene seljake u Vučitrnu, predgrađu Subotice, da slušaju bebu kako to priča, a svi znaju da sam se rodila sa mrtvom sestrom. Tražila sam je jer mi je obećala da će biti zvuk violine. Sve što su ljudi u mojoj okolini pričali, ja sam pamtila kao dete. To je bilo vreme posle Drugog svetskog rata, nije bilo struje, petroleja, ničega. Zato stalno pričam da sam rođena glumica – nastavila je ona priču, pa dodala:

Foto: Žarko Radovančev

Eva Ras

Dok sam igrala u pozorištu, mogla sam da uskačem u uloge bez probe jer sam ja te predstave gledala uživo, bile su u mojoj glavi. Razlika je samo u tome što sam ja morala da budem na sceni pred publikom. Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja rodila, zato imam toliko imena, Eva Marija Balaša Vagner – ispričala je tada Eva, a udajom za Radomira Stevića Rasa dodala je i njegovo prezime, pa je njeno puno ime Eva Marija Balaša Vagner Stević Ras.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karlos

pre 2 godine

Slusaj samo to-seca se vremena kad je bila fetus....hahahhaha....baba prolupala totalno...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija