• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story.rs/Informer.rs/D. I.

20.01.2022

10:51

ŽENI SE SIN VOJE BRAJOVIĆA Otkriveno čime se bavi mlada!

Informer/Instagram

Kultura

ŽENI SE SIN VOJE BRAJOVIĆA Otkriveno čime se bavi mlada!

Podeli vest

Sin proslavljenog glumca odlučio je da "stane ne ludi kamen"

Vukota Brajović (41) sin je istaknutog glumca Voje Brajovića (71) koji je, kao što je to njegov otac bio u mladosti, veoma privlačan damama. 

Foto: Printscreen You Tube/24sata

Voja Brajović

Međutim Vukotinu pažnju privukla je samno jedna, a on je sada otkrio o kome se radi.

Vukota Brajović je veoma uspešan i poznat muškarac, no ne znaju svi da mu je otac jedan od najpoznatijih srpskih glumaca.

Foto: instagram/vukotabrajovic

Vukota Brajović krenuo očevim stopama...

On je bio jedan od najtraženijih srpskih manekena, a onda je napravio pauzu i prešao u filmsku industriju.

Atraktivnim izgledom osvaja na prvi pogled, a utisak se pojačava tokom razgovora jer razoružava besprekornim manirima, skromnošću i urođenom harizmom.

Sin Voje Brajovića govorio je o svojoj lepšoj polovini, te je tom prilikom otkrio čime se bavi njegova izabranica. 

- Projektant je informacionih sistema s visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao... Ona popunjava moje praznine! Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni! A odgovor na drugo pitanje - dugim nogama, nežnošću i smislom za humor - rekao je on. 

Foto: instagram/vukotabrajovic

Tom prilikom, on je otkrio da su njih dvoje zapravo vereni, te da je venčanje u planu, ali da ništa ne forsiraju.

- S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka - večiti verenici! Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini - rekao je Vukota.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17