• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K.

27.01.2022

15:09

SVE POČINJE S NESTANKOM MALOG RASTKA! Nova tinejdž horor serija "Blok 27"

Dunja Dopsaj

Kultura

SVE POČINJE S NESTANKOM MALOG RASTKA! Nova tinejdž horor serija "Blok 27"

Podeli vest

Na malim ekranima uskoro stiže nova mini tinejdž horor serija "Blok 27"

Zaplet uzbudljive priče počinje nestankom četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda i potragom njegove sestre bliznakinje koja odlučuje da ga pronađe u bloku koji zapravo ne postoji.

Foto: Dunja Dopsaj

Serija "Blok 27"

Reditelji serije Milica Tomović i Momir Milošević glavne uloge poverili su mladim naturščicima - Emi Pendbleraj, Veljku Ilinčiću, Stefanu Laziću i Andreju Jovoviću.

Foto: Dunja Dopsaj

Sve počinje s nestankom malog Rastka

Autor serije je Ivan Knežević, a snimljena je u produkciji Telekom Srbije. Serija će se premijerno emitovati od 19. februara, svakog vikenda na Superstar kanalu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17