• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

28.01.2022

09:28

VELIKE PROMENE U SERIJI "IGRA SUDBINE" Legendarna glumica se pridružuje ekipi!

Informer

Kultura

VELIKE PROMENE U SERIJI "IGRA SUDBINE" Legendarna glumica se pridružuje ekipi!

Podeli vest

U ovoj sezoni serije dešavaće se svašta nešto.

Snimanje serije Igra Sudbine  je već uveliko počelo, a na malim ekranima nove epizopde biće prikazane 4. februara.

Foto: Informer

Milica Milša

Glumačka i autorska ekipa „Igre sudbine“ uselila se na novi set u Zemunu, a biće izgrađen i treći set, gde će se nalaziti ordinacija, vrtić i stanovi.

Foto: Printscreen Youtube RTS

Dolazi kao pojačanje u seriji "Igra sudbine"... Mira Banjac

Divno je što smo ušli u nove, veće, predivne studije. Sve je glamuroznije, luksuznije i veoma smo zadovoljni. Mi, glumci se privatno družimo i nismo se rastajali, ali sada se ponovo i naši likovi druže. Već desetak dana snimamo u eksterijerima, ali tek sada smo ušli u enterijere. Treća sezona je najuzbudljivija od svih zato što je Žarko napravio neverovatnu i fantastičnu priču. Ovaj nastavak je, po mom mišljenju, bolji od prve i druge sezone, verovali ili ne! Ne možete ni da zamislite šta vas čeka. Dolazi nam dvadesetak divnih glumaca, a Mira Banjac će biti u predivnoj i duhovitoj ulozi – otkriva Milica Milša, i dodaje da o popularnosti serije svedoče i dve nagrade „TV novosti„, koju je publika dodelila Vladanu Saviću i njoj, a prethodno Olji Lević i Luki Racu.

https://www.instagram.com/p/CXcLuFQsMQZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Novi lik u seriji je popularna glumica Mira Banjac, a pored nje tu je i Slobodana Stefanovića, Jelenu Jovičić, Milana Pajić, Miroljuba Turajliju i mnoge druge.

– U trećoj sezoni dolazim kao pojačanje zahvaljujući pre svega Žarku Jokanoviću koji je za mene napisao ulogu. Moj lik se zove Dobrica, a da li mu je takav i karakter, tek ćemo videti. On je jedan od novih zaposlenih u „Kan holdingu“, koji će spletkama da doprinese intrigantnosti radnje. U prvih nekoliko epizoda, Dobrica nije toliko blizak sa Adom Kanački. Međutim, još može svašta da se izrodi rekao je Miroljub Turajlija.

Foto: youtube/Two Louder TV

Glumci serije Igra Sudbine

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija