• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

28.02.2022

07:20

POPULARNI GLUMAC OTKRIVA ŠTA ĆEMO GLEDATI U NASTAVKU HIT SERIJE Koronavirus mi je najveći neprijatelj u trećoj sezoni!

Kultura

POPULARNI GLUMAC OTKRIVA ŠTA ĆEMO GLEDATI U NASTAVKU HIT SERIJE Koronavirus mi je najveći neprijatelj u trećoj sezoni!

Podeli vest

Milan Marić kaže da će mu u trećoj sezoni "Državnog službenika" najveći neprijatelj biti koronavirus!

Popularni glumac, koji u hit seriji igra tajnog agenta Lazara Stojanovića, otkriva za Informer šta ćemo gledati u novim epizodama ovog proleća na kanalu Superstar.

Potiskujemo loše stvari

- U trećoj sezoni na snagu stupa nova, mlađa generacija tajnih agenata koji će se susresti sa velikim problemom - pandemijom koronavirusa. Moj junak Lazar će im pomoći da prevaziđu mnoge probleme i situacije. Korona nam je svima obeležila živote, tako da je dobila važno mesto i u ovoj seriji - priča Marić za Informer i dodaje da im je borba protiv smrtonosnog virusa u stvarnom životu dosta pomogla i na snimanju:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milan Marić

- Bilo je veoma zanimljivo raditi seriju koja govori o koroni, a istovremeno sve to preživljavati i u privatnom životu. I dalje svi imamo strah i neizvesnost i pitamo se šta će biti sutra i da li će se pandemija zaustaviti. Upravo to iskustvo iz stvarnog života smo preneli i na seriju. Svima nama je u prirodi da potiskujemo loše stvari, pa je tako i sa koronom. Čim počne da opada broj zaraženih, mi se opustimo i kažemo: "Uh, dobro je, prošlo je."

Jedan od naših najpopularnijih glumaca presrećan je što je serija "Državni službenik" postala hit i u dalekom Brazilu.

- Mnogo sam srećan što se "Državni službenik" preko platforme Globo prikazuje na brazilskom tržištu. To je veliki uspeh i kompliment za celu ekipu. Ljudi iz Južne Amerike su veoma slični nama i zato mi je potpuno jasno što im se serija toliko dopada. U početku mi je bilo malo čudno kada sam čuo kako zvuči sinhronizovano na španski jezik, ali sam se posle navikao - iskren je Marić.

Odlična ekipa

Treća sezona "Državnog službenika" ima 12 epizoda. Serija rađena u produkciji "Telekoma" okupila je sjajnu glumačku ekipu: Žarka Lauševića, Nenada Jezdića, Nebojšu Dugalića, Aleksandra Berčeka...

U martu počinje da snima seriju o Laušu

Milan Marić za nekoliko dana počinje da snima seriju "Pad", u kojoj glumi svog kolegu iz "Državnog službenika" Žarka Lauševića.

- Lauševu knjigu "Godina prođe, dan nikad" pročitao sam čim je objavljena. Serija rađena prema njoj biće prilično emotivna i kompleksna, pa je samim tim ogroman izazov za sve nas. Neće to biti dokumentarna rekonstrukcija događaja, već ćemo pokušati da dočaramo ljude u tom ludom vremenu - kaže Marić.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija