• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

30.03.2022

08:59

PAPARACO HITA! Evo šta brat Željka Joksimovića radi u centru Beograda - glumac uhvaćen u ovom izdanju (FOTO)

Marko Đoković

Kultura

PAPARACO HITA! Evo šta brat Željka Joksimovića radi u centru Beograda - glumac uhvaćen u ovom izdanju (FOTO)

Podeli vest

Saša Joksimović nosi masku čak i napolju! Paparaco Hita uhvatio je poznatog glumca u centru Beograda dok je obavljao svakodnevne obaveze.

Saša je prvo pazario u jednoj prodavnici u podzemnom prolazu. Čim je izašao iz lokala, pozvao je nekoga telefonom.

 

Foto: Foto: Marko Đoković

Saša Joksimović

Izgleda da mu je taj razgovor bio veoma važan, pa nije gledao kuda ide i čak je zaboravio da skine masku s lica. Tako je šetao centrom prestonice! Sve vreme je užurbano hodao i nije se osvrtao oko sebe.

Tek kad je završio razgovor, zastao je i shvatio da ga prolaznici gledaju zato što šeta sa maskom. Očekivano, odmah je skinuo masku i ubrzanim korakom se uputio u nepoznatom pravcu. Ko zna, možda je žurio kod supruge Nataše, a skoro se pričalo da se od nje razvodi!


Joksimović je, naime, nedavno dospeo u žižu javnosti zbog čaršijskih priča da je posle 10 godina braka i 20 godina ljubavi rešio da ostavi suprugu. Te priče dodatno je podgrejala fotka sa nepoznatom ženom, koju je tada glumac postavio na svom Instagram profilu. Kad je Saša video da je vrag odneo šalu, rešio je da demantuje priče o razvodu.

- Ja ne bih mogao da živim bez svoje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle 20 godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - rekao je tada brat pop zvezde Željka Joksimovića.

Reč očevica:

- Saša je delovao pomalo zbunjeno, ali bio je veoma ljubazan prema zaposlenima. Kupio je osnovne namirnice.

Kasirka u marketu

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija