• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

12.05.2022

07:00

KONSTRAKTA SE OGLASILA ZA INFORMER PRED VEČERAŠNJI NASTUP: Cilj mi je da uđem u finale Evrovizije, to će biti veliki uspeh za Srbiju!

Gordan Jović

Kultura

KONSTRAKTA SE OGLASILA ZA INFORMER PRED VEČERAŠNJI NASTUP: Cilj mi je da uđem u finale Evrovizije, to će biti veliki uspeh za Srbiju!

Podeli vest

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta spremna je za večerašnji nastup, a za Informer je otkrila i svoje želje

Ana Đurić Konstrakta kaže da joj je glavni cilj da se plasira u finale Izbora za pesmu Evrovizije! Pred večerašnje drugo polufinale, predstavnica Srbije ekskluzivno za Informer otkriva svoja očekivanja.

Foto: Marko Đoković

Spremna za večeras... Konstrakta

Ili hit ili fijasko

- Jedino o čemu sada razmišljamo je ulazak u finale. Spremni smo, uradili smo sve što smo planirali i sada je na stručnom žiriju i publici da glasa za redni broj tri i da nas podrži - poručuje Konstrakta.
Srbija se trenutno kotira na desetom mestu na svetskim kladionicama, a naša predstavnica smatra da to nije realna slika.

Konstrakta: Prdim, pa šta


Konstrakta je u Torinu odgovarala na šaljiva pitanja novinara, a jedno od njih bilo je: "Da li smete da priznate da prdite?"
Naša pevačica je bez blama odgovorila:
- Da, prdim. I žene to rade.

- Šta god da se desi na kraju, važno nam je da budemo zadovoljni našim nastupom i onim što smo ove godine predstavili Evropi i ostatku sveta koji prati Pesmu Evrovizije. Podrška koju dobijamo nam zaista znači. Nisam sigurna u to koliko se kladionice poklapaju sa realnom prognozom. Bojim se visokog leta i niskog pada, jer je ovaj nastup sam po sebi "ili - ili". Ili će biti prepoznat kod publike ili će biti fijasko - priča pevačica.

Foto: Marko Đoković

Nada se finalu... Konstrakta

"Gardijan": "In corpore sano" je najbolja pesma


Čuveni britanski dnevni list "Gardijan" objavio je listu najinteresantnijih pesama ovogodišnje Evrovizije i na njoj "In corpore sano" zauzima prvo mesto.
"Koja je tajna kose Megan Markl?" Ovo nije baš svakodnevni početak za modernu pop muziku. Pesma govori o hidrataciji i o tome kako podočnjaci mogu da ukažu na poremećaj jetre. Ova numera je zapravo satiričan pogled u podmitljivi svet zdravstvenog osiguranja i kulta lepote. Tekst je odličan!", piše "Gardijan" o našoj predstavnici.

Tradicionalan zvuk

Konstrakta kaže da joj se sviđaju predstavnici Ukrajine "Kaluš orkestra", koji važe za najveće favorite ove godine.
- Sjajni su momci, numera im je pevljiva, a posebno mi se dopada deo s tradicionalnim instrumentima. Definitivno zaslužuju dobar plasman. Baš mi se dopadaju - iskrena je pevačica.
Konstrakta nastupa večeras u drugoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem tri, a direktan prenos je od 21 sat na RTS-u.

Podržava je ceo region


Predstavnici Slovenije i Bugarske, koji nisu uspeli da se plasiraju u finale Evrovizije, kažu da su svim srcem uz Konstraktu.
- Ona je odlična i ima super pesmu. Gađa poentu i zbog toga je privukla pažnju cele Evrope- poručuju iz slovenačkog benda LPS. Sa njima su saglasni i bugarski muzičari:
- Konstrakta je apsolutni favorit i smatramo da će odlično proći na Evroviziji. Navijamo za nju.
I predstavnica Crne Gore Vladana Vučinić, koja večeras nastupa u drugom polufinalu, ubeđena je da će njeni zemljaci dati maksimalan broj poena predstavnici Srbije:
- Mi smo braća i sigurna sam da će Crna Gora Konstrakti dati 12 poena. Srbija ove godine ima odličnu pesmu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija