• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

19:11

NEBOJŠA GLOGOVAC JE DVA PUTA PLAKAO ZBOG SLOBODE MIĆALOVIĆ! Posle mnogo godina otkriven razlog!

Insajder

Kultura

NEBOJŠA GLOGOVAC JE DVA PUTA PLAKAO ZBOG SLOBODE MIĆALOVIĆ! Posle mnogo godina otkriven razlog!

Podeli vest

U knjizi "Glogi" koja govori o životu legendarnog glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo 9. februara 2018. godine, govorio je i njegov kum i kolega Vojin Ćetković

Vojin je tom prilikom ispričao pojedine anegdote iz druženja sa Nebojšom, pa je tako otkrio da se na dan izvođenja predstave “Hadersfild”, Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Ćetkovićem, porodila i na svet donela bliznakinje Veru i Milu.

Foto: Novak Đurović

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Vojin je tog dana uveče trebalo da izađe na scenu, međutim, nije mogao da govori, već je samo sedeo u fotelji. Nakon toga na red je došla i scena u kojoj Ivan (Nebojša Glogovac), treba da plače. Te suze Ćetković nikada neće zaboraviti, jer ga je Glogovac bukvalno isprskao:

Foto: tanjug

Nebojša Glogovac

Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u “Krojaču”, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni – ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

Podsetimo, Nebojša Glogovac je preminuo 9. februara 2018. godine, a glumac je bolovao od karcinoma pluća. Njegovim odlaskom bez oca je ostalo troje dece: Gavrilo i Milan, koje je dobio sa prvom suprugom Minom, i malena Sunčica, koja u tom trenutku nije imala ni godinu i po dana.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija