• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

02.07.2022

09:00

MIRKA PROGOVORILA O VENČANJU SA VUJADINOM SAVIĆEM! Glumica otkrila da li su stali na ludi kamen!

Insajder/Darko Cvetanović

Kultura

MIRKA PROGOVORILA O VENČANJU SA VUJADINOM SAVIĆEM! Glumica otkrila da li su stali na ludi kamen!

Podeli vest

Glumica Mirka Vasiljević oglasila se nakon što je u medijima isplivala informacija da su se Vujadin Savić i ona navodno venčali

Iako su svi mislili da su Mirka i Vujadin stali na ludi kamen nakon više od 10 godina ljubavi, glumica je to demantovala:

Foto: Novak Đurović

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Ne volim da dajem izjave u trenutku kada moja karijera nije tema, niti da produbljujem priče koje nemaju veze sa istinom, ali evo da konačno stavim tačku na spekulacije da smo se venčali. Bili smo na proslavi gde su svi gosti dobili kartice sa svojim imenom i prezimenom, pa tako i nas dvoje. Samo što je na mojoj pisalo Vujadinovo prezime. On je iskoristio priliku da se našali i objavio je fotografiju te kartice na svom Instagram profilu, a odatle je krenula priča da smo se venčali. Kao što znate, nemam društvene mreže, pa se ne razumem sasvim u to kako funkcionišu - priznala je Mirka, a potom otkrila razloge zbog kojih se još uvek nije udala.

Ne postoji ništa spektakularno što bih mogla da kažem, a da to već godinama ne ponavljam kada je reč o našem venčanju. Iskrena da budem, ta tema mi je postala naporna, ali i smešna. Godina za godinom, dogurali smo do dvanaest i nismo našli vremena da to organizujemo s obzirom na to da smo tokom godina stekli mnogobrojne prijatelje i spisak zvanica svakako ne bi bio mali. Od venčanja nam je oduvek bilo važnije zajedničko vreme kog uvek fali zbog obaveza oko dece, njegovih poslovnih angažovanja, mog posla, selidbi... Vujadin bi poput svakog muškarca venčanje organizovao za dva dana, ali ja sam ta koja bi volela da se pobrine o svakom detalju. Kako bismo oboje želeli da nam to bude jedino venčanje, ne želim da to uradim na brzinu. Iskustvo mojih drugarica koje su se udavale pokazalo mi je da čovek mora da se posveti organizaciji venčanja bar godinu dana, a mi od devet selidbi u poslednjih nekoliko godina zaista nismo imali to vreme - zaključila je Mirka Vasiljević.

Foto: Darko Cvetanović

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Podsetimo, spekulacije da su se Mirka i Vujadin venčali počele su kada je mladi par bio gost na veselju zajedničkih prijatelja, a na stolu ih dočekala kartica sa njihovim imenima, ali zajedničkim prezimenom - Savić. Nedavno je ponovo opštu zbrku napravio upravo Savić kada je objavio zajedničku fotografiju na kojoj rzmenjuje nežnosti sa suprugom, a u komentarima je na „venčanju“ čestitao poznati dizajner čiju je haljinu Mirka u tom trenutku nosila.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17